Erik Bojničan Správy

Spravodajský prehľad ako šitý pre vás: 5 správ, ktoré by ste mali vedieť o Hlohovci

Informácií o meste či okrese Hlohovec nikdy nie je dosť. Preto by vám nemalo uniknúť špeciálne vybraných päť správ, ktoré sa nás týkajú. Stačí jeden klik a v prehľade nájdete témy, ktoré našich čitateľov v tomto týždni oslovili najviac.

Ilustračný obrázok k článku Spravodajský prehľad ako šitý pre vás: 5 správ, ktoré by ste mali vedieť o Hlohovci
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Požiar na sídlisku

Hlohovčania na známom sídlisku zažili rušné chvíle. Došlo tu totiž k požiaru, ktorý si vyžiadal zásah hasičov. Fotografie zo zásahu a informácie o ňom si môžete prečítať v nasledujúcom článku.

Z bojovníčky učiteľka

Silvia Kusá (36) je bývala trénerka aikida, v ktorom získala čierny pás. Okolnosti ju s ním donútili prestať, podarilo sa jej však nájsť rovnako zmysluplnú aktivitu v joge. Tú začala v Hlohovci aj učiť. Ako sa k joge dostala a taktiež, čo je pri nej najdôležitejšie, nám už prezradila v rozhovore.

Podpichovačné odkazy v meste

Aj v tomto roku dobrovoľníci zo skupiny DOZOR HC nepoľavili v snahe skrášliť naše mesto a v pravidelných intervaloch bojujú s nahromadeným bordelom. Niekedy sa však stáva, že vyčistené miesto v krátkom čase znova začína priťahovať neporiadnikov. Dozoráci na vyčistených miestach najnovšie budú nechávať podpichovačný odkaz.

Autá zachvátili plamene

Muži zákona sa museli zaoberať prípadom, pri ktorom vozidlá značky Fiat Punto ničili plamene. Pri požiari došlo aj k poškodeniu prístrešku na pizzerii. Podľa polície, autá niekto úmyselne podpálil! Bližšie info nájdete tu.

Zaujímavé zistenia

Štatistický úrad priniesol zaujímavé zistenia. Tie sa týkajú aj okresu Hlohovec. Dokonca, jav, ktorý odborníci zistili u nás, sa vyskytol v celom Trnavskom kraji už iba v jednom okrese. Celý článok si môžete prečítať tu.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM