Erik Bojničan Krimi

Správa ktorá prekvapí: Policajti spravili cez sviatky raziu na tínedžrov v hloveckých krčmách!

Alkohol sa stáva pre mládež čoraz dostupnejším, táto skutočnosť nikoho neprekvapí. Práve na popíjanie mladistvých sa v Hlohovci zamerali policajti. Pozrite, aký bol výsledok ich akcie.

Ilustračný obrázok k článku Správa ktorá prekvapí: Policajti spravili cez sviatky raziu na tínedžrov v hloveckých krčmách!
Zdroj: TASR

Mestská polícia v Hlohovci v spolupráci s Obvodným oddelením Policajného zboru Hlohovec si podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej posvietili na tínedžrov. Konkrétne sa podľa nej policajti vo svojej bezpečnostnej akcii,zamerali na požívanie alkoholu mladistvými a maloletými osobami.

Kontrol počas veľkonočných prázdnin sa podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy zúčastnili štyria príslušníci Mestskej polície a dvaja až štyria policajti Obvodného oddelenia Policajného zboru.

„Hliadky vo štvrtok 2. apríla a v piatok 3. apríla preverili osem vytypovaných pohostinských zariadení v popoludňajších aj nočných hodinách. Skontrolovali spolu 8 mladistvých a maloletých s negatívnym výsledkom. Konzumáciu alkoholu nezistili u žiadneho z nich,“ popísala výsledky akcie Hrinková Siebenstichová.

Mohlo by vás zaujímať:

Mestskí policajti a ich zásahy v teréne: Pozrite si rebríček TOP lokalít v Hlohovci!

Policajti v Hlohovci riešili za uplynulý rok až 1 518 priestupkov: Pozrite, koľko nazbierali do mestskej kasy!

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM