Zuzana Jakubičková Kultúra

Španielsky film ocenený 6 cenami v kine Úsmev

Tento víkend sa potešia hlavne deti a to rozprávkou Spláchnutý. Pre milovníkov španielských filmov je pripravená premiéra drámy Niet pokoja pre bezbožných a po úspešnom prvom diely Street Dance prichádza jeho ešte lepšie pokračovanie.

Ilustračný obrázok k článku Španielsky film ocenený 6 cenami v kine Úsmev
Foto: Zuzana Jakubičková

Niet pokoja pre bezbožných

piatok 30. novembra o 18:00 a 20:oo h
114 min./ Vstupné : 2,30 € /Film Europe/MP od 15 r.
Španielsko/ ČT

Izaiáš – 48:22 * NEMAJÚ POKOJ HRIEŠNI *
Film získal 6 filmových cien GOYAL

  • Slovenská premiéra 29. november 2012 *

Santos Trinidad, skorumpovaný policajt, pije dlho do noci. Keď mu v prázdnom nočnom klube odmietnu viac naliať a tak Santos zabije majiteľa podniku, barmanku i personál. Ako náhle zistí, že na mieste je svedok, ktorý unikol ako inak vydá sa ho nájsť a odstrániť. No a začína sa naháňačka a na druhej strane vyšetrovanie trojnásobnej vraždy. Čo všetko ešte vypláva na povrch?

Spláchnutý

sobota 1., nedeľa 2. decembra o 16:00 h
86 min./ Vstupné 2,0o €/ Uvádza Bontonfilm/ MP VB/ČD

Príbeh filmu sa odohráva v uliciach britské metropole a prekvapivo taktiež aj pod ňou. Jeho hrdinom je rozmaznaný myšiak z lepšej spoločnosti Roddy St. James, ktorý si užíva status domáceho maznáčika. Keď sa v luxusnej rezidencii jeho „páničkov” objaví kanálová krysa Sid a dostane chuť na jeho miesto. Myšiak pripraví diabolský plán na votrelcove vyhostenie. Rozhodne sa spláchnuť Sida cez záchodovú misu späť do kanálu. Lenže kto inému jamu kope, ľahko do nej spadne sám. V londýnskych kanáloch bude preto poriadne horúco. Omnoho viac, než by si obaja naši hrdinovia želali.

Street Dance 2

sobota 1., nedeľa 2. decembra o 18:00 a 20:00 h
85 min./ Vstupné 2,50 €/ Uvádza Bontonfilm/ MP od 12 r. USA/ČD

Po fenomenálnom úspechu prvého dielu StreetDance prichádza na tanečný parket kín jeho celkom nové pokračovanie StreetDance 2. Film nás zasa bude prekvapovať novou a neopozeranou kombináciou tanečných štýlov, ktoré si iba málokto dokáže predstaviť spolu na jednom tanečnom parkete. Na známych miestach celej Európy sa odohrávajú tanečné fúzie, ktoré svet ešte nevidel. StreetDance 2 je väčší, lepší, odvážnejší a hlavne je znova späť.

Ukážky filmov 30.11.
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM