Erik Bojničan Rôzne

Sociálne siete hýbu aj Hlohovcom: 5 zaujímavých facebookových skupín týkajúcich sa nášho mesta

Každodennou súčasťou mnohých ľudí sa stali sociálne siete. V rámci nich hrá v našich končinách prím Facebook. Ľudia tam hľadajú informácie nielen o svojich známych, ale aj o tom, čo sa okolo nich deje. Zaostrili sme na zaujímavé skupiny v rámci nášho mesta, ktoré by vás mohli zaujímať.

Ilustračný obrázok k článku Sociálne siete hýbu aj Hlohovcom: 5 zaujímavých facebookových skupín týkajúcich sa nášho mesta
Foto: Zuzana Jakubičková

1. Darujem, Vymením, Predám Hlohovec a okolie

Jednou z takýchto skupín je Darujem, Vymením, Predám Hlohovec a okolie. Už podľa názvu je jasné, že ide o akýsi bazár v rámci nášho mesta. Pozor, táto skupina má už 1 367 členov. Je však uzavretá, a tak ak chcete vidieť obsah, musíte najprv požiadať o členstvo.

2. Praca/Brigada Hlohovec a okolie TT,NR,PN,TO,BA

Druhou v tomto našom prehľade je skupina, ktorá sa týka témy číslo 1 v našom regióne a tou je práca. Praca/Brigada Hlohovec a okolie TT,NR,PN,TO,BA je populárna, čo dokazuje aj to, že má už 2 020 členov. Jej obsah je tvorený pracovnými ponukami je sprístupnený verejne.

3. Fraštačani

Ako stojí v popise skupiny, slúži ako platforma, kde si môžu fraštačani ale aj beresedčani vymieňať názory, dávať podnety a oznamovať aktivity, ktoré majú za primárny cieľ zlepšiť úroveň života vo Fraštáku a Beresegu. Skupina ponúka aj prehľad akcií a podujatí, ktoré sa v meste a nie len tam, konajú. Nájdete tu fotogalérie z podujatí a akcií. Príspevky môže pridávať každý.

4. Klub priateľov starého Hlohovca

Ďalšou v našom prehľade je skupina Klub priateľov starého Hlohovca. Skupina má štyri stovky fanúšikov, nepatrí teda medzi najsilnejšie, no obsahovo sa radí určite medzi najzaujímavejšie. Každý, kto by chcel aspoň prostredníctvom fotografií nazrieť do minulosti si tu príde na svoje. Ako dakedy vyzerali už neexistujúci most, železničná stanica či zámok? Práve toto a mnoho iného môžete vidieť v tejto skupine.

5. Priznania Hlohovčanov

Fenomén stránok s priestorom pre anonymné priznania si získal veľkú obľubu aj v našom meste. Na facebookovú stránku, ktorá dáva Hlohovčanom možnosť anonymne sa vyjadriť, pribúdajú každá deň ďalšie a ďalšie príspevky. Niektoré príspevky pobavia, niektoré možno aj pobúria.

Foto: Ilsturačné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM