Zuzana Jakubičková Futbal

Slovan Hlohovec vezie bod z Radošoviec

Hlohovčania cestovali v rámci 23.kola V.ligy-západ na Záhorie bez zranených Krajča a Sýkoru, k tomu sa pridal chorý Hulík a tréner Krajčovič mal tak veľké problémy poskladať základnú zostavu.

Po výbornom domácom výkone v predchádzajúcom zápase si hráči Hlohovca trúfali získať nejaký ten bodík aj v Radošovciach. V prvom polčase sa hra prelievala z jednej strany na druhú bez vyložených šancí. Na hrboľatom teréne sa obe mužstva predbiehali v nepresnostiach. Zaujala iba výborná akcia Majerníka ktorý z uhla vyprášil rukavice domáceho brankára.

V druhom polčase boli hostia futbalovejší, no ich akcie zväčša končili pred šestnástkou. A tak udreli domáci. Po nakopnutej lopte za obranu sa na brankára rútil v 60. minúte domáci útočník, ktorý svoj brejk premenil.

Hostia si následne vybrali slabšiu desaťminútovku, v ktorej Záhoraci tri krát vážnejšie pohrozili. No záver opäť patril hosťom, keď zatlačili domácich, ktorí sa zmohli iba na odkopávanie lôpt a na naťahovanie času. V 85. minúte po peknej akcií Krajčovič pálil iba do žrde. O tri minúty neskôr Knížat našiel Kakaščíka, ktorý z prvej posunul Šulimanovi a ten popod brankára vyrovnal. Hostia si tak z Radošoviec odviezli zaslúžený bod.

V následujúcom kole (29. apríla) privíta FC Slovan Hlohovec na svojom štadióne tým z Borského Mikuláša.

Radošovce – Hlohovec 1:1 (0:0)

FC Hlohovec: Pavlovčík-Káčer, Knížat, Lehotský, Doktor,Kováč(65 min­.Krajčo V.),Krajčovič, Kakaščík, Čulak, Šuliman, Majerník.

Výsledky 22. kola V.ligy – západ Krtovce – Križovany 2:0 (0:0) Modranka – B. Mikuláš 6:1 (2:1) Radošovce – Hlohovec 1:1 (0:0) Kúty – Jacovce 1:2 (1:0) Smolenice – Moravský Sv. Ján 0:5 (0:2) Trebatice – Radošina 6:0 (3:0) Krakovany – Šaštín 2:0 V. Kostoľany – Petrova Ves 2:0 (1:0)

Tabuľka V. liga-západ:

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM