Erik Bojničan Kultúra

Šikovná pomôcka pri rozhodovaní, ako stráviť víkend: Tipy, čo zažiť v Hlohovci a okolí

Čo budete robiť počas tohto víkendu? Možno vám pri rozhodovaní pomôže hneď niekoľko našich tipov na zaujímavé podujatia v Hlohovci a okolí.

Ilustračný obrázok k článku Šikovná pomôcka pri rozhodovaní, ako stráviť víkend: Tipy, čo zažiť v Hlohovci a okolí
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Keď legendy ožijú

Sobota 27. máj od 13:00 do 21:00, Francúzske terasy Zámockej záhrady

Občianske združenie Zámok Hlohovec pozýva na originálne podujatie. Počas poslednej májovej soboty budete mať na Francúzskych terasách v Zámockej záhrade možnosť vstúpiť do strašidelných i veselých príbehov starých hlohovských povestí a legiend.

Oslavy Dňa detí

Sobota 27. mája od 14:30 hod., Športový areál MTK Leopoldov a od 14:00 hod., Areál TJ Madunice

Nielen na oslávencov čakajú v Leopoldove zábavné a športové aktivity, maľovanie na tvár, koníky, prehliadka hasičských a záchranárskych zručností, ukážka prác pohotovostného oddielu, nafukovací hrad, diskotéka, cirkus Marion s klokanom a nebude chýbať ani sladkosť pre každého. Aj v neďalekých Maduniciach sa chystá oslava Dňa detí. Nebudú chýbať detský jumpin či dogdancing. Svoje schopnosti ukážu dobrovoľný hasiči z Maduníc, PPU z Trnavy a Kynologický záchranný zbor Trenčín. Pripravené sú i rôzne súťaže pre deti.

Verejná degustácia

Sobota 27. mája od 15:00 hod., Viecha Jašter

Na svoje si počas víkendu prídu aj všetci tí, ktorí si radi pochutia na poháriku kvalitného vína. Hlohovecký cech vinárov pozýva už na 9. ročník verejnej degustácie pod názvom Víno Hlohovec. Jedná sa o súťažnú výstavu hroznových vín zaradenú medzi nominačné výstavy Národného salónu vín Slovenskej republiky.

Lovely Experience

Sobota 27. mája o 21:30 hod., Trojičné námestie Trnava

V centre Trnavy sa chystá naozajstná pozoruhodnosť, ktorú by si bola škoda nechať ujsť. V rámci multimediálneho festivalu Lovely Experience 2017 bude možné v srdci mesta vidieť špeciálne vystúpenie v podobe akrobatickej šou „vertical dance“. Prečítajte si o chystanej akcii podrobnosti.

Rozprávka

Nedeľa 28. mája o 15:00 hod., Kino Úsmev Hlohovec

Ak premýšľate, kam vybehnúť cez víkend so svojimi ratolesťami, ponúka sa program v kine Úsmev. Rozprávka plná pesničiek o dvoch úplne protiľahlých dievčatkách je vtipná ale i výchovná. Stratia sa v čarovnom lese, kde sa naučia kopec zaujímavých vecí. Že nesmieme klamať, biť sa, vymýšľať si a že kamarátstvo si treba vážiť.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM