Zuzana Jakubičková Krimi

Šialený jazdec spôsobil hromadnú búračku!

Nemilé prekvapenie zažili vodiči, ktorí si v piatok zaparkovali svoje autá na Pribinovej ulici. Po nálete mladého vodiča, ktorý pri obiehaní nezvládol riadenie, zostalo päť rozbitých aút.

V piatok poobede sa mladík na svojom štvorkovom Golfe rútil hore Pribinovom ulicou. Podľa výpovedí niektorých svedkov mohol ísť rýchlosťou aj vyše 100 km/hod. Pri jednej z reštaurácii sa rozhodol predbehnúť auto idúce pred ním, čo sa mu však stalo osudným. Pri obiehaní zrejme nezvládol riadenie a v plnej rýchlosti to napálil do oproti stojaceho auta.

Za autom bohužiaľ stáli ďalšie štyri, ktoré sa však vďaka reťazovej reakcii nevyhli nárazu. Mladík vyviazol z nehody bez zranení a autá do ktorých nabúral boli v tom čase prázdne.

[color=#ff0000]­Súvisiace články:[/color] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.136089_-Drama-v-centre-mesta:-Podpalacsky-utok-na-luxusne-BMW!]Dráma v centre mesta: Podpaľačský útok na luxusné BMW![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.135278_Oz­rata-vodicka-vyvadzala:-Unikatne-cuvanie,–zrazka-a-utek!]Ožratá vodička vyvádzala: Unikátne cúvanie, zrážka a útek![/link]

Búračka na "kockovej" ulici
2
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM