Erik Bojničan Hádzaná

Semifinálová dráma zatiaľ bez konca: Definitíva padne až na hlohovskej palubovke!

Semifinále je zatiaľ vyrovnané 2:2 na zápasy. O postupujúcom sa rozhodne až v poslednom možnom zápase. Dráma sa rozuzlí v Hlohovci.

Ilustračný obrázok k článku Semifinálová dráma zatiaľ bez konca: Definitíva padne až na hlohovskej palubovke!
Foto: Róbert Jakubička

Tretí semifinálový zápas nevyšiel našim hádzanárom podľa predstáv. Topolčianci vedia doma potrápiť, ukázali to v druhom semifinálovom zápase.

Našim nevyšiel vstup do zápasu. Nástup Topoľčiancov spôsobil, že sme v úvode prehrávali už o štyri góly. Nepomohol ani oddychový čas, ktorý si zobral tréner Lipták. V polovici prvého polčasu už bol stav 10:2 v prospech domácich. Sporte sa podarilo do polčasu upraviť stav na 16:6.

V druhom dejstve sa nedarilo našim hádzanárom omnoho viac. V posledných minútach síce predviedli ofenzívnu hru, no stačilo to len na skorigovanie výsledku. Po záverečnom hvizde odchádzali hádzanári do šatní za stavu 29:22 v prospech Agra.

Reprezentačná pauza viac prospela mužstvu z Topoľčian. O postupujúcom do finále rozhodne tak až piaty vzájomný duel, v ktorom bude mať výhodu domáceho prostredia vlaňajší bronzový medailista z nášho mesta. Zápas je na programe v sobotu 9. mája o 18:00.

„Tento zápas sa nevydaril podľa predstáv. Dúfam však, že sa pridá čo najviac ľudí k fanlubu aby pomohli klubu v rozhodujúcom semifinálovom zápase,“ povedal vedúci fanklubu Sporty Hlohovec Peter Jombík.

4. semifinále play off HK Agro Topoľčany – HC Sporta Hlohovec 29:22 (16:6) Najviac gólov: Pupík 7, Slaninka 5, Kucharik 4 – Baláž 4/1, Mazár a Ivanov po 3. Rozhodovali: Baďura, Ondogrecula, vylúčení: 8 – 4, ČK: 35. Žilinský (Topoľčany), 7 m hody: 3/2 – 7/2
/na zápasy 2:2/

zdroj: www.sporta.sk

foto: ilstračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM