Erik Bojničan Iné športy

Sašetky s historickým úspechom: Malá Bibika (7) majsterkou Slovenska! FOTO

Mažoretky Sašetky z Hlohovca sa po prvý krát zúčastnili na majstrovstvách Slovenska v mažoretkovom športe. Skvelé výkony korunovala malá Bibika Bottová (7), ktorá si odnáša titul majsterky Slovenska! FOTO

Ilustračný obrázok k článku Sašetky s historickým úspechom: Malá Bibika (7) majsterkou Slovenska! FOTO
Zdroj: Sašetky Hlohovec

V dňoch 23. a 24. apríla 2016 sa Mažoretky Sašetky z Hlohovca po prvý krát zúčastnili na majstrovstvách Slovenska v mažoretkovom športe v Malackách. Premiérou pre ne boli niektoré súťažné disciplíny, s ktorými sa na úrovni popasovali.

Úspech malých šikovných Hlohovčaniek na tomto podujatí korunovala ziskom titulu majsterky Slovenska malá Bibika Bottová, ktorá len 3. mája oslávila svoje siedme narodeniny.

Sašetky získali nasledovné umiestnenia:

  • 1 x majster SR – Bibika Bottová
  • 2× 4.miesto,
  • 2× 6.miesto,
  • 2× 7.miesto,
  • 2× 9.miesto,
  • 2× 10.miesto
  • 1× 14., 15. a 16.miesto

„Som veľmi pyšná na všetky dievčatá, pretože dali zo seba maximum nielen na tréningoch ale i na súťaži. Zároveň som rada, že sme mali šancu zažiť atmosféru najvyššej súťaže na Slovensku. Získali sme cenné skúsenosti a nadviazali spoluprácu, ktorá nás ako klub posunie vpred,“ povedala vedúca mažoretiek Sašetiek Alexandra Borovková.

V tejto sezóne Sašetky ešte čakajú súťaže s medzinárodnou účasťou – Prešporský pohár v Bratislave, Zlatá palička v Galante, Merci pohár v Záhorskej Vsi.

„Naši fanúšikovia nás v Hlohovci môžu najbližšie vidieť na Chodeckom mítingu 15.5.2016, kde sa predstavia všetky skupiny dievčat,“ dodala Borovková.

Sašetky sa po prvý krát zúčastnili na majstrovstvách Slovenska
8
Galéria
Zdroj: Sašetky Hlohovec
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM