Erik Bojničan Rôzne

S letom prídu obmedzenia: Ako budú počas prázdnin otvorene škôlky v Hlohovci?

Pred dverami sú už čochvíľa veľké letné prázdniny, a to znamená aj určité obmedzia v prevádzkach materských škôl v Hlohovci. Rodičia sa však nemusia báť, lebo aj počas tohto obdobia budú niektoré z nich otvorené a pripravené postarať sa o ich ratolesti.

Ilustračný obrázok k článku S letom prídu obmedzenia: Ako budú počas prázdnin otvorene škôlky v Hlohovci?
Zdroj: Dnes24.sk

Letnými prázdninami, teda prvým júlom, začína obmedzená prevádzka materských škôlok v zriaďovateľskej pôsobnosti mesta Hlohovec.

Radnica informovala o tom, že na základe spoločného návrhu riaditeliek MŠ bude zabezpečená prevádzka škôlok v období letných prázdninových mesiacov nasledovne:

V mesiaci júl bude otvorená Materská škola Vinohradská (v prípade vyššieho počtu detí budú k dispozícii aj priestory elekovaného pracoviska škôlky na Pribinovej ulici) a v auguste bude prevádzku zabezpečovať Materská škola Fraštacká.

Počet všetkých predbežne prihlásených detí do škôlok počas prázdnin sa podľa informácií od mesta momentálne pohybuje na úrovni 120 – 130 detí v júli, v auguste býva záujem nižší, priemerne 110 detí. „Na základe skúseností z predchádzajúcich rokov býva reálna obsadenosť predškolských zariadení v prázdninových mesiacoch na úrovni 70 – 90 detí,“ uviedla referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM