Erik Bojničan Rôzne

Rýchly prehľad v jednej kocke: Výber dôležitých správ z Hlohovca a okolia

Ak sa nestíhate podrobne venovať dianiu v Hlohovci a okolí, zorientovať vám pomôže náš rýchly prehľad dôležitých správ. Prinášame vám výber zaujímavostí z okresu, o ktorých sme informovali počas tohto týždňa.

Ilustračný obrázok k článku Rýchly prehľad v jednej kocke: Výber dôležitých správ z Hlohovca a okolia
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Odvolanie viceprimátora

Primátor mesta Hlohovec Miroslav Kollár odvolal z funkcie viceprimátora pre záležitosti miestnej časti Šulekovo Olivera Pestúna. O tom, aké mal primátor dôvody sa môžete dozvedieť viac v článku.

Detské ihriská pred letom

Prichádzajú letné prázdniny, teda čas, kedy sa najmenší tešia z dvoch mesiacoch voľna. Ako sú na tom detské ihriská v Hlohoci pred prázdninami? Na niektoré z nich sme sa pozreli bližšie. Pohľad na ne viacerých zrejme nepoteší.

Megaprekvapenie na základnej škole

Študenti a žiaci poslednýkrát v tomto školskom roku zasadli do svojich lavíc. Nechýbali kvety pre učiteľky a šťastné tváre žiakov. Niektorých žiakov v Hlohovci však čakalo veľké a krásne prekvapenie!

Tragédia

Mladá žena (†33) z Maduníc podľa polície počas jazdy vypadla z kabíny kamióna. Na mieste bola mŕtva. Viac sa dozviete v článku.

Tvrdá kritika na adresu mesta

Počas zastupiteľstva v Hlohovci bolo horúco. Na rokovaní prehovorila aj prítomná obyvateľka mesta, od ktorej si zástupcovia mesta vypočuli kritiku. Pozrite si, ako vedenie mesta podrobila kritike.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM