Erik Bojničan Krimi

Rušno v herni: Hlohovčan (26) sa oháňal sekerou v ruke, padli tvrdé vyhrážky mladíkovi (22), aj omietka za barom!

Mladý muž (26) podľa mužov zákona ohrozoval iného mladíka (22) sekerou. Za nebezpečné vyhrážanie mu podľa policajtov hrozí basa!

Ilustračný obrázok k článku Rušno v herni: Hlohovčan (26) sa oháňal sekerou v ruke, padli tvrdé vyhrážky mladíkovi (22), aj omietka za barom!
Zdroj: TASR

V rukách polície skončil po incidente 26 ročný muž z Hlohovca. V piatok večer sa podľa mužov nevhodne správal v hlohovskej herni s nočným barom. Podľa hovorkyne Krajského policajného riaditeľstva v Trnave Márie Linkešovej policajti muža požiadali, aby prevádzku opustil a ten síce z baru vyšiel, ale po chvíli sa na miesto vrátil.

„Prinesenou sekerou, ktorú si bol zobrať na opačnej strane mesta, sa začal oháňať pred barom. 22 ročného muža s ňou ohrozoval a vyhrážal sa mu, že mu so sekerou fyzicky ublíži. Jeho vyhrážky umocnil aj tým, že niekoľkokrát so sekerou dlhou 70 cm zaťal do omietky baru,“ popísala incident Linkešová.

Privolaní policajti podľa hovorkyne muža zadržali a predviedli na policajnú stanicu. „Po incidente mu namerali 1,5 promile alkolhou v dychu. V tzv. zrýchlenom konaní ho polícia obvinila z prečinu nebezpečného vyhrážania a odovzdala súdu, ktorý ho uznal vinným a uložil mu trest v zmysle zákona,“ dodala Linkešová. Za nebezpečná vyhrážanie podľa mužov zákona ukladá zákon trest odňatia slobody na 6 mesiacov až 3 roky.

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM