Erik Bojničan Krimi

Rušné chvíle hasičov v Trnavskom kraji: Hlohovskí hasiči vykonali 14 výjazdov

Hasiči v akcii. V súvislosti s poveternostnou situáciou zasahovali podľa ich slov v našom kraji celkom 101-krát.

Ilustračný obrázok k článku Rušné chvíle hasičov v Trnavskom kraji: Hlohovskí hasiči vykonali 14 výjazdov
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ako informovala odborná referentka HaZZ Júlia Kedrová, príslušníci Hasičského a záchranného zboru v Trnavskom kraji zasahovali v priebehu dňa a noci 10. a 11. augusta 2017 v súvislosti s poveternostnou situáciou celkom 101-krát, z toho 10-krát hasiči zasahovali pri požiaroch.

Najviac výjazdov podľa J. Kedrovej vykonali hasiči z Holíča a to 15, hasiči z Hlohovca zasahovali 14-krát, 12 výjazdov vykonali hasiči z Trnavy a Galanty, hasiči zo Šamorína zasahovali 10-krát, hasiči so Senice a Piešťan zasahovali 9-krát, 8 výjazdov vykonali hasiči z Dunajskej Stredy a 6 výjazdov vykonali hasiči zo Serede a Kútov.

„Jednalo sa o odstraňovanie spadnutých stromov z cestnej komunikácie a z budov. Okrem profesionálnych hasičov sa na odstraňovaní kalamitnej situácie podieľali aj členovia DHZO pri 27 zásahoch,“ informujú ďalej hasiči.

Výjazd zaznamenal i Dobrovoľný hasičský zbor Hlohovec. „Výjazd vykonala jednotka s technikou CAS 15 Iveco Daily v počte 1+4. Zasahovali sme v okrese Hlohovec ale aj v meste Hlohovec pri viacerých spadnutých stromoch a konároch, ktoré boli odstraňované motorovou pílou. Výjazd sme ukončili o 02:30,“ informuje DHZ Hlohovec na svojej stránke na Facebooku.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM