Zuzana Jakubičková Krimi

Rozruch v hlohoveckej drogérii: V obchode sa kradlo, žene z kabelky zmizli peniaze

Žene (29) podľa polície ukradli počas nákupu v hlohoveckej drogérii peňaženku, ktorú mala schovanú v kabelke. V peňaženke mala doklady a hotovosť v hodnote 500 €. Polícia žiada verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti dvoch žien, ktorých svedecké výpovede by pomohli pri objasnení prípadu.

Ilustračný obrázok k článku Rozruch v hlohoveckej drogérii: V obchode sa kradlo, žene z kabelky zmizli peniaze
Zdroj: Webnoviny.sk

Polícia v Hlohovci vyšetruje krádež, ktorá sa stala 1.augusta v predajni drogérie na Ulici M. R. Štefánika.

„Neznámy páchateľ v čase od 09.45 h do 10.15 h ukradol 29 ročnej žene peňaženku. Zmizla jej z otvorenej kabelky, ktorú mala žena po celý čas nakupovania pri sebe, prevesenú cez plece. V peňaženke mala hotovosť a osobné doklady, o ktoré prišla a celkom jej bola spôsobená škoda 500 €,“ informovala hovorkyňa KR PZ v Trnave, Martina Kredatusová.

„Kamery na predajni zachytili pri vchode dve ženy, po ktorých totožnosti polícia v súvislosti s krádežou pátra a na jej objasnenie by mohli pomôcť ich svedecké výpovede,“ pokračuje Kredatusová.

Polícia v Hlohovci žiada verejnosť, ak niekto ženy na fotkách spoznal, aby to nahlásil na políciu na telefónne čísla 0961 13 3705, prípadne 3703.

Zároveň upozorňujeme občanov, aby mali svoje osobné veci pod dohľadom. Kabelka prevesená cez plece, nie je vzadu na chrbte bezpečná. Odporúčame radšej mať ju vpredu, nepustiť z ruky a ani z očí. Vhodné je tiež nosiť oddelene peniaze od dokladov a platobných kariet. Pri krádeži peňaženky tak nemusí človek prísť o všetky osobné veci.

Krádež v drogérii, Hlohovec
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM