Klaudia Goncalves Rôzne Správy Samospráva

Rozhodnite o svojom okolí: Zapojte sa do participatívneho plánovania!

Mesto Hlohovec pozýva obyvateľov na verejné stretnutie na tému úpravy vnútrobloku medzi ulicami Za poštou a Vinohradská. Príďte sa podeliť s vašimi nápadmi a vyjadriť váš názor.

Ilustračný obrázok k článku Rozhodnite o svojom okolí: Zapojte sa do participatívneho plánovania!
Zdroj: Mesto Hlohovec

Mesto Hlohovec pokračuje v projekte participatívneho plánovania verejných priestorov. Ide o príležitosť pre občanov mesta spolupodieľať sa na tom, ako budú vyzerať priestory, v ktorých žijeme a okolie našich obydlí.

Každým rokom počet investícií z participatívnych procesov, a teda aj z podnetov občanov Hlohovca, narastá. V uplynulých rokoch sa zrealizovali mnohé z nápadov obyvateľov, napr. výsadba tisícky kusov ruží v troch hlohovských lokalitách (Zámocká záhrada, Starý Rínok, Pod Beranom), osadenie 40 cyklostojanov po celom meste, kompletné obnovenie streetbalového ihriska a revitalizácia chodníka za ulicou Fraštacká, a.i.

Využiť možnosť a pridať nápad prospešný pre naše mesto, tentokrát konkrétne pre vnútroblok medzi ulicami Za poštou a Vinohradská, môžete na verejnom stretnutí, ktoré sa uskutoční v stredu, 5. septembra 2018 o 17:30h. vo vnútrobloku pri futbalovej bránke.

Príďte sa podeliť s vašimi predstavami o tom, aký vzhľad by mal v budúcnosti tento priestor získať a aké funkcie plniť.

Foto: ilustračné

Zdroj: Mesto Hlohovec
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM