Kultúra

Robíte si plány na november? Výber naj akcií, ktoré zažijeme v Hlohovci

Počas noembra sa v Hlohovci môžeme tešiť na rôzne podujatia. My sme pre vás vybrali tie, ktoré považujeme za najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Robíte si plány na november? Výber naj akcií, ktoré zažijeme v Hlohovci
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Burzoblšák na Koperníčke

4. november 2017 od 8.00 do 13.00 h, V jedálni II. ZŠ Koperníkova 24

Počas chystaného Burzoblšáku si na svoje prídu milovníci atmosféry trhov so všemožným tovarom. Či už sa chcete niečoho čo už nepotrebujete zbaviť, či naopak za rozumné ceny nakúpiť, určite by bola škoda nechať si ho ujsť. Predávať sa budú oblečenie, topánky, knihy, hračky, drobná elektronika a podobne.

Po stopách grófa Jozefa Erdödyho

8. november 2017 o 17.00 h, Vlastivedné múzeum v Hlohovci, Františkánske námestie

Prednáška s názvom Po stopách strateného grófa Jozefa Erdödyho riaditeľa Vlastivedného múzea v Hlohovci Jozefa Urminského bude zameraná práve na život grófa, ktorý v našom meste zanechal mnohé architektonické prvky, platanový park či terasy, ktoré Hlohovčania môžu obdivovať do dnešných dní.

Farmárske trhy

14. november 2017, Námestie svätého Michala

Najrôznejšie vône, chute či ručné výrobky. Pravú atmosféru farmárskych trhov môžete zažiť priamo v centre Hlohovca na Námestí svätého Michala počas druhého novembrového utorku.

Blatový pochod

18. november 2017, Piešťany – Hlohovec

Patríte medzi zástancov názoru, že turistická sezóne nekončí s príchodom horšieho počasia? Ak áno a dobrú náladu vám nepokazí ani nejaké to blato na topánkach, pochod z Piešťan do Hlohovca je pre vás ako stvorený. Cesta vedie cez značené turistické chodníky.

Požehnanie mladých vín

24. novembra 2017, Jašter na Starej Hore

Prichádza obdobie, na ktoré sa tešia všetci milovníci vína. Mladé vína bývajú predzvesťou kvality nadchádzajúceho ročníka a ich ochutnávka je vychýreným podujatím. Po období burčiaku si aj v Hlohovci môžeme vychutnať chuť tohto obľúbeného nápoja, ktorým je naše mesto známe široko-ďaleko.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM