Erik Bojničan Rôzne

Redakčný výber na január: TOP podujatia, na ktorých by ste nemali chýbať

Počas januára sú v pláne v Hlohovci viaceré lákavé podujatia. My sme z nich vybrali tie, ktoré považujeme za tie najzaujímavejšie.

Ilustračný obrázok k článku Redakčný výber na január: TOP podujatia, na ktorých by ste nemali chýbať
Foto: Ľubomír Hudačko

Get Fun – Milan Lieskovsky

Sobota 6. január o 21:00, One club Hlohovec

Poriadne to roztočiť na parkete počas sobotňajšej noci? Môžete sa pripraviť už počas 6. januára. Do Hlohovca zavíta a za mixpult sa postaví uznávaný slovenský DJ a producent Milan Lieskovsky, ktorý je známy predovšetkým vďaka jeho tvorbe v žánroch progressive trance, progressive a progressive house.

Reprezentačný turnaj

6. –8. január, Športová hala

Na svoje si počas januára prídu aj milovníci športu. V Hlohovci si to v kvalifikácii Majstrovstiev sveta do 21 rokov 2017 v Alžírsku, rozdajú mladí slovenskí hádzanári o postup s Ukrajinou, Kosovom a Slovinskom. Vstup na všetky zápasy bude zadarmo.

Novofolk

14. január o 19:00, Empírové divadlo

Počas chladných dní môže padnúť vhod poriadna dávka muziky. Hlohovčania sa môžu tešiť na festival priamo v našom meste. Koncertnú sezónu v našom meste otvorí minifestival Novofolk. Vystúpia na ňom obľúbené aj menej známe kapely z nášho regiónu.

Tančiareň

20. január o 19:30, Empírové divadlo

Funny Fellows je jedinečné swingové hudobné teleso s medzinárodnými oceneniami a skúsenosťami. Energická hudba, iskriaci humor, perfektné dobové kostýmy a neutíchajúca zábavná show očarila divákov na prestížnych pódiách v Európe. Návrat tohto tanečného štýlu opantal najmä mladú a strednú generáciu, ktorá vyhľadáva každú možnosť zatancovať si na produkciu živej swingovej kapely.

O kohútikovi a sliepočke

22. január 15:00, Empírové divadlo

Hra O kohútikovi a sliepočke je napísaná podľa starej známej rozprávky. Ale naozaj je tá rozprávka taká známa? Veru nie! Keď si ju vypočujete a pozriete v podaní hercov Kataríny Feldekovej, Mateja Oravca, zistíte aj všeličo nové a neznáme, čo ste si doteraz v tej rozprávke nevšimli.

Dnes z knihy vystúpi…

25. januára o 17:00, Knižnica Hlohovec

Dnes z knihy vystúpi… Hlas profesorky Minervy McGonagallovej, učiteľky Harryho Pottera na Rokforte. Na stretnutie s herečkou Soňou Ulickou, ktorá túto filmovú postavu dabovala, pozýva knižnica do svojej spoločenskej miestnosti.

Darček

31. januára o 19:00, Empírové divadlo

Jedinečná komédia, v ktorej obyčajný banán takmer spôsobí rozpad manželstva. A pritom by stačilo tak málo a všetko mohlo byť inak. Určite sa pri sledovaní tejto výbornej zábavy nájdete v postavách aj vy.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM