Erik Bojničan Samospráva

Radnica prezradila ďalšie dôležité meno: Šulekovčania pozrite, na koho sa môžete obrátiť

Šulekovčania už kvôli všetkému nebudú musieť chodiť do Hlohovca. Mesto Hlohovec obsadilo pozíciu referenta pre záležitosti Šulekova. Pozrite, na koho sa môžete obrátiť.

Ilustračný obrázok k článku Radnica prezradila ďalšie dôležité meno: Šulekovčania pozrite, na koho sa môžete obrátiť
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Radnica informovala o tom, že od 1. apríla mesto Hlohovec obsadilo na základe výsledkov výberového konania pracovnú pozíciu „referent pre záležitosti m. č. Šulekovo“. Najúspešnejšia spomedzi 16 uchádzačov z trojkolového výberového konania sa podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzany Hrinkovej Siebenstichovej stala Gabriela Ščasná zo Šulekova, ktorá sa podľa informácií od mesta bude v priebehu apríla zaškoľovať v agende jednotlivých oddelení Mestského úradu tak, aby od 1. mája mohla poskytovať plnohodnotné služby občanom Šulekova na tamojšom vysunutom pracovisku MÚ.

„Jej pracovnou náplňou bude vybavovanie úradných záležitostí v rozsahu administratívnej agendy. Bude sprostredkovávať vybavenia záležitostí občanov na MsÚ v Hlohovci a riešiť bežné organizačné záležitosti mestskej časti. Zámerom tejto organizačnej zmeny je presunúť priamo do Šulekova časť agendy, kvôli ktorej museli Šulekovčania cestovať na Mestský úrad do Hlohovca. vysvetľuje Hrinková Siebenstichová.

G. Ščasná podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy ukončila vysokoškolské štúdium v roku 2010 na Univerzite Konštantína Filozofa v Nitre, Fakulta sociálnych vied a zdravotníctva, odbor Aplikovaná sociálna práca a okrem toho v roku 2012 ukončila doplňujúce pedagogické štúdium na Trnavskej univerzite, Pedagogická fakulta.

Výberová komisia podľa Hrinkovej Siebenstichovej zasadala v zložení Eva Lukáčová (prednostka MÚ), Zuzana Nosková (vedúca oddelenia vnútornej správy MÚ), viceprimátor pre záležitosti Šulekovo Oliver Pestún a poslanci Mestského zastupiteľstva František Duchoň a Zlatko Vladovič.

„V záverečnom kole komisia spolupracovala pri posudzovaní schopností jednotlivých uchádzačiek s odborným poradcom na komunikačné zručnosti a prozákaznícke správanie,“ prezradila o výberovom konaní referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy.

Mohlo by vás zaujímať: Teraz prehovorila ulica: Toto treba v Šulekove prioritne riešiť!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM