Klaudia Goncalves Kultúra Rôzne Tlačové správy

Radi fotíte a chcete si zmerať sily s inými fotografmi? Prihláste sa do amatérskej súťaže!

Obec Siladice vyhlásila štvrtý ročník fotografickej súťaže Oko Dolného Považia. Súťažiť sa bude na tému Pred plotom za plotom.

Ilustračný obrázok k článku Radi fotíte a chcete si zmerať sily s inými fotografmi? Prihláste sa do amatérskej súťaže!
Zdroj: hlohovec.dnes24.sk

Fotografická súťaž Oko Dolného považia je určená pre všetkých amatérskych fotografov z okresov Trnava, Hlohovec, Piešťany a Galanta, ktorí na adresu obecného úradu v Siladiciach môžu zaslať najviac šesť svojich prác do 1. októbra 2018. Ich úlohou bude zachytenie života v regióne, jeho krás, tajomstiev a príbehov, odohrávajúcich sa za každým plotom.

Garantom súťaže je siladický starosta Róbert Repka. Téma podľa jeho slov poskytuje široké spektrum námetov, od toho, čo sa „deje u nás doma, cez aktivity v obciach, v športe, na škole, ihrisku, hocikde“. Prihlásené práce bude hodnotiť odborná porota, výsledky zverejnia 14. októbra na vernisáži.

Fotografie budú vystavené do 28. októbra v kultúrnom dome v Siladiciach.

„Výstava bude mať putovný charakter, bude prezentovaná aj v ďalších obciach a mestách regiónu, ktoré prejavia záujem,“ uviedol starosta obce.

Projekt Oko Dolného Považia podporuje Združenie miest a obcí Región Jaslovské Bohunice a Trnavský samosprávny kraj. Vlani, kedy bola vyhlásená téma Voda, prišlo na adresu organizátora vyše 100 prác.

Foto: ilustračné

Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM