Erik Bojničan Rôzne

Pútali pozornosť Hlohovčanov počas uplynulých dní: Top témy týždňa v jednej kocke

Ani uplynulý týždeň sa život v Hlohovci nezastavil. A Hlohovčania sa o dianie vo svojom meste či okolí zaujímali. Spomedzi všetkých tém vyberáme tie, ktoré najviac upútali pozornosť našich čitateľov. Čo bolo v Hlohovci na pretrase?

Ilustračný obrázok k článku Pútali pozornosť Hlohovčanov počas uplynulých dní: Top témy týždňa v jednej kocke
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Ani sme sa nenazdali a je tu začiatok ďalšieho májového týždňa. Rovnako ako vo svete sa i v našom meste a okolí neustále niečo deje. Na spravodajskom portáli Hlohovec 24 vás o tom pravidelne informujeme. Ktoré témy spomedzi všetkých boli počas uplynulého týždňa tie najčítanejšie?

Mladí Hlohovčania si vybrali boj s krásnym poslaním

Mladí Hlohovčania chcú ako dobrovoľníci pomôcť v ďalekom Kongu v boji za záchranu slonov. Matúš Jankovič a Matej Kmeť sa tak vzdajú na celé tri mesiace pohodlia domova a čaká ich cesta do exotickej Afriky. Prečítajte si o ich ceste viac.

Nepríjemné zistenie

Muž (50) na aute značky Renault Megan sa napriek skorej rannej hodine nevyhol dopravnej kontrole. Policajtov však čakalo nepríjemné zistenie…

5 hereckých mien, na ktoré môžeme byť pyšní

Nášmu mestu robia dobré meno aj herci. Svojim talentom dokázali preraziť a Hlohovec a jeho obyvateľov to môže len tešiť. Vybrali sme pre vás z nich presne päť takýchto hereckých osobností spätých s našim mestom. Viac o nich si môžete prečítať tu.

Tragédia na železnici

Na železnici sa odohrala smutná udalosť, pri ktorej vyhasol ľudský život. Po strete s nákladným vlakom podľahol zraneniam muž (†45) z Hlohoveckého okresu. Viac o smutnej udalosti sa dočítate v článku.

Kuriózny prípad v Hlohovci

Práca strážcov poriadku je skutočne rôznorodá a občas musia riešiť i kuriózne prípady. K takémuto niečomu došlo aj v našom meste. V akcii boli kone, ale napríklad aj manželka a dcéra jedného z mestských policajtov. Prečítajte viac si o kuriozite, ktorá sa stala v Hlohovci.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM