Rôzne

Psíčkari z Hlohovca a okolia, niečo pre vás: Vaši miláčikovia si prídu na svoje

Chcete stráviť čas v prírode so svojim štvornohým miláčikom a spoznať nových ľudí s rovnakými záujmami? Potom je toto podujatie určené presne pre vás.

Ilustračný obrázok k článku Psíčkari z Hlohovca a okolia, niečo pre vás: Vaši miláčikovia si prídu na svoje
Zdroj: TASR

Stretnime sa v predvianočnom čase a urobme niečo dobré. Taká je hlavná myšlienka stretnutia štvornohých chlpáčov a ich majiteľov z Hlohovca a okolia, ktoré sa v našom meste bude konať už po tretí raz. Počas ostatných dvoch ročníkov si podujatie nenechali ujsť desiatky ľudí, ktorí spoločnými silami pre zvieratá v útulkoch vyzbierali značné množstvo potravy a iných dôležitých vecí.

Psíčkari z Hlohovca a okolia dostanú príležitosť na to, aby sa lepšie spoznali a ich štvornohí miláčikovia sa môžu do sýtosti vyblázniť na pravej strane rieky Váh, medzi cestným a železničným mostom. A to už v piatok 22. decembra 2017 od 10:00 hodine.

„Pozývame všetkých ľudí z Hlohovca aj širokého okolia, ktorí majú radi prírodu a zvieratá, aby prišli, zoznámili sa a zabavili,“ povedala organizátorka podujatia Zuzana Boldišová, ktorú Hlohovčania môžu poznať v súvislosti so psími záprahmi či podujatím Fraštacký sympaťák.

Okrem príjemne strávených chvíľ so svojimi štvornohými miláčikmi sa v neposlednom rade chystá aj zbierka pre chlpáčov z útulkov. Ako vysvetlila organizátorka, do zbierky ľudia môžu priniesť konzervy, pamlsky, piškóty, ryžu, cestoviny, granule, čistiace prostriedky, deky, plachty, hračky, misky, vôdzky či obojky. O tom, do ktorých útulkov poputujú pred Vianocami vyzbierané veci sa rozhodne počas podujatia.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM