Zuzana Jakubičková Rôzne

Prvé slovenské outletové centrum je otvorené: Privítalo tisícky návštevníkov

Outletové centrum vo Voderadoch ponúka približne päťdesiat obchodov s módou a športovým tovarom, ale aj miesta na relax, vrátane vodných plôch. Rok od položenia základného kameňa v stredu privítalo prvé tisícky návštevníkov.

Ilustračný obrázok k článku Prvé slovenské outletové centrum je otvorené: Privítalo tisícky návštevníkov
Zdroj: Webnoviny.sk

V modernom areáli neďaleko Trnavy majú k dispozícii približne päťdesiat obchodov s módou a športovým tovarom, do polroka má byť obsadených všetkých sedemdesiat obchodných priestorov.

Pri centre je 1300 bezplatných parkovacích miest, v stredu už hodinu po otvorení bol problém zaparkovať. Ľudia zatiaľ menej nakupovali, viac si jednotlivé prevádzky pozerali.

Outletové centrum vo Voderadoch si trúfa pritiahnuť ročne 1,5 až dva milióny návštevníkov nielen zo Slovenska, ale aj Maďarska, Rakúska a Českej republiky. Hlavným lákadlom majú byť obchody svetových značiek a neustále cenové zľavy.

Prvá fáza výstavby centra s predajnou plochou 15-tisíc metrov štvorcových si podľa partnera projektu Michala Bakoša vyžiadala investíciu 30,5 milióna eur, prácu v ňom si našlo približne 300 ľudí.

„ONE Fashion Outlet patrí medzi outletové centrá štvrtej generácie, okrem nakupovania, čo je jeho prvoradá funkcia, ponúka možnosti na oddych, na posedenie,“ povedal Bakoš. Autori konceptu podľa neho kládli dôraz na modernú architektúru a spojenie s prírodou a vodnými plochami.

V časovom horizonte dvoch rokov má pokračovať výstavba druhej etapy centra. Tá je podmienená ďalším záujmom svetových značiek o obchodné priestory, ako aj záujmom návštevníkov o nákup vo Voderadoch.

Voderady outlet
10
Galéria
Zdroj: Webnoviny.sk
Zdroj: Webnoviny.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM