Erik Bojničan Kultúra

Program hlohovského kina Úsmev do konca prázdnin: Na aké filmy sa môžeme tešiť?

Letné večery v hlohovskom kine ponúknu najrôznejšie filmy. Naštudujte si jeho program až do konca augusta.

Ilustračný obrázok k článku Program hlohovského kina Úsmev do konca prázdnin: Na aké filmy sa môžeme tešiť?
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Cez kosti mŕtvych – FK Urania 1919

Štvrtok 10. august o 20:00 hod.

Hlavnou hrdinkou príbehu je postaršia žena – milovníčka a ochrankyňa zvierat. V jej okolí dôjde v krátkom čase k sérii vrážd, spáchaných za záhadných okolností. Duszejko je presvedčená o tom, že vie kto (alebo čo) má zločiny na svedomí, avšak nikto jej neverí.

Prečo práve on

Piatok 11. august o 20:00 hod.

Najhoršie sny sa môžu splniť napríklad aj o Vianociach. A presne to sa stalo. Prišiel s rodinou za svojou dcérou Stephanii do Silicon Valley. Tešil sa, že na sviatky bude rodina pohromade a on sa zoznámi s partnerom svojej dcéry. Jediné, čo ho ale čaká je úplný šok. Jeho milovaná dcéra, svetlo jeho života, žije s bláznivo potetovaným, brutálne úprimným, bezohľadne bezstarostným, počítačovým multimilionárom.

Všetko alebo nič

Sobota 12. august o 20:00 hod.

Pekné tridsiatky, nerozlučné kamarátky Linda a Vanda sú aj spolumajiteľky malého kníhkupectva v centre mesta. Linda je rozvedená, vzdelaná, praktická, má malú dcéru a pocit zodpovednosti. Opak je Vanda, slobodná, veselá a nezávislá, síce mužov priťahuje, ale jej živelnosti žiadny nestačí.

Úplní cudzinci – FK Urania 1919

Štvrtok 17. august o 20:00 hod.

Skupina priateľov sa schádza k pohodovej večeri. Poznajú sa dôverne celé roky a tiež ďalšie stretnutie sa nieslo v duchu ľahkého podpichovania a nostalgických spomienok na to, čo bolo… keby sa nezrodil zdanlivo nevinný nápad: dať mobilné telefóny na stôl a zdieľať každú SMS aj každý prichádzajúci ho­vor.

Piata loď

Piatok 18. august o 20:00 hod.

Film je spracovaný podľa knihy Moniky Kompaníkovej. Rodinná dráma – film rozpráva príbeh detí, ktoré sa bezpečnejšie než doma cítia na ulici. Tu hľadajú záchranné člny medzi rozprávkou a drsnou realitou. Takýmto dieťaťom je i Jarka. Má 10 a mamu, ktorá nechce byť mamou. Jarka je stále sama. Zúfale hľadá lásku a nachádza ju náhodou, keď sa rozhodne nahradiť matku dvom bábätkám, s ktorými sa ukryje v opustenej chatke.

Päťdesiat odtieňov temnoty

Sobota 19. august o 20:00 hod.

Odtiene šedej skončili vo chvíli, keď Anastasia prestala hrať podľa Greyových pravidiel a bez okolkov ho opustila. Doterajší lovec a dravec sa ocitá v pre neho neznámej životnej situácii a navyše si uvedomuje, že je do Anastasie zamilovaný. Jej sa nechce vrátiť do sveta, v ktorom napĺňala úlohu poddajnej študentky, ale jeho kúzlu odolať rovnako nedokáže.

Personal Shopper – FK Urania 1919

Štvrtok 24.august o 20:00 hod.

Mladá Američanka Maureen sa živí v Paríži ako osobná nákupkyňa oblečenia pre obletovanú mediálnu celebritu. Voľný čas trávi v zvláštnom opustenom dome, kam sa nasťahovala po smrti jej brata. Je presvedčená, že s ním vie nadviazať kontakt.

Únos

Piatok 25.august o 20:00 hod.

Posledný deň prvého roku mladej slovenskej republiky sa chýli ku koncu. Všetci oslavujú. Kráľ podsvetia Efendi, aj Prezident. Iba Predseda nemá čo oslavovať. Prezident, ktorému on sám vyšliapal chodník k funkcii, odmietne vymenovať jeho šikovného Chalaniska za ministra. Ako ho prinútiť počúvať, čo chce Predseda?

Rande naslepo

Sobota 26. augusta o 20:00 hod.

Vzrušujúce práce v luxusnom hoteli – to je budúcnosť, ktorú si rozmaznaný Saliya vysníval už od detstva. Potom ale ako teenager začne strácať zrak, až nakoniec vidí len hmlisté svetlo a matné obrysy. Zdá sa, že jeho životný sen je v úplných troskách. No Saliya aj napriek svojmu handicapu postupne získava väčšie sebavedomie, vracia sa do normálnej školy a nakoniec sa odvážil poslať prihlášku na stáž do päťhviezdičkového hotela.

Po búrke – FK Urania 1919

Štvrtok 31. august o 20:00 hod.

Rjota je márnotratný syn, zlý otec a skrachovaný spisovateľ. Úspech má dávno za sebou, a tak si privyrába drobnými špinavými kšeftíkmi – ako súkromné očko. Je rozvedený a ku svojmu jedenásťročnému synovi Sing nachádza cestu len horko ťažko. Exmanželka Kjoko už začala nový život a na Rjotu sa pozerá skôr ako na vzdialenú spomienku. Odcudzenú trojicu ale jedného večera zvedie dohromady blížiace sa tajfún. Musia spolu prežiť noc v byte Rjotovej dobrosrdečnej matky Jošiko. Čo sa z ich vzťahu stane po búrke???

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM