Erik Bojničan Samospráva

Primátor po 100 dňoch vo funkcii ide s kožou na trh: Zvoláva Hlohovčanov na stretnutie!

Ak máte na srdci niečo o čom by ste sa radi pozhovárali s primátorom máte možnosť. Miroslav Kollár zvoláva občanov na stretnutie.

Ilustračný obrázok k článku Primátor po 100 dňoch vo funkcii ide s kožou na trh: Zvoláva Hlohovčanov na stretnutie!
Zdroj: TASR

Trápi vás niečo o čom by ste sa chceli porozprávať s vedením mesta? Máte možnosť. Ako informovala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová primátor Miroslav Kollár pozýva občanov Hlohovca na diskusiu s vedením mesta o prvých 100 dňoch vo funkcii. Spolu s ním sú podľa nej pripravení odpovedať na otázky obyvateľov aj viceprimátori Miloslav Drgoň a Oliver Pestún.

„Stretnutie sa bude konať v stredu 25. marca od 17:00 v Dome kultúry Hlohovec,“ upresnila referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy mesta Hlohovec.

Pre obyvateľov miestnej časti Šulekovo si podľa Hrinkovej Siebenstichovej diskusiu pripravil viceprimátor Oliver Pestún a spolu s ním sú pripravení odpovedať na otázky obyvateľov aj mestskí poslanci za miestnu časť Šulekovo – Helena Kolníková a František Duchoň. Diskusie sa podľa referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy zúčastní aj primátor mesta Miroslav Kollár. Stretnutie je naplánované na utorok 24. 3. o 18:00 na miestom úrade v Šulekove.

„Úvod diskusie bude venovaný odpočtu prvých sto dní nového vedenia mesta,“ informovala Hrinková Siebenstichová, podĺa ktorej bude nasledovať diskusia s občanmi o ich názoroch na fungovanie mesta, ale aj o nových podnetoch a pripomienkach k práci vedenia mesta. „Tešíme sa na prvé spoločné stretnutie s občanmi po voľbách,“ dodala na záver referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy.

Mohlo by vás zaujímať: Teraz prehovorila ulica: Toto treba v Šulekove prioritne riešiť!

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM