Zuzana Jakubičková Rôzne

Prichádzajú letné horúčavy: Koľko zaplatíme za vstup na kúpalisko?

Slnečné dni pomaly pribúdajú. Ľudia už začínajú pomýšľať nad relaxom pri vode. Hlohovecké kúpalisko už onedlho otvorí svoje brány. Potešujúce je, že ceny ostávajú na vlaňajšej úrovni.

Ilustračný obrázok k článku Prichádzajú letné horúčavy: Koľko zaplatíme za vstup na kúpalisko?

Hlohovecké kúpalisko prinesie v tomto roku dve novinky. „Chystáme znovuotvorenie minigolfu a spustenie vodného futbalu,“ prezradil prevádzkovateľ kúpaliska v Hlohovci Viliam Mertel.

Návštevníci si však môžu oddýchnuť na už známych atrakciách. K dispozícii sú vonkajšie bazény, sauna, posilňovňa a krytý bazén.

Brány otvorí onedlho

Letné kúpalisko tento rok otvorí svoje brány o niečo neskôr ako po minulé roky. „Kúpalisko otvoríme v nedeľu 23.06.2013,“ povedal Mertel. Oproti minulému roku sa otvorenie posunulo zhruba o dva týždne. Veľký vplyv na to malo aj škaredé a upršané počasie. Termín sa musel o jeden deň posúnúť a zahájenie sezóny padlo na nedeľu. Dôvodom je športová akcia v areály kúpaliska, ktorá sa koná v sobotu.

Ceny sa nemenia

Pozitívnou správou je, že ceny vstupného sa nemenia. „Cena za vstup zostane nezmenená, teda ceny vstupu budú ako predošlý rok,“ informoval Mertel.

VSTUPNÉ:

Dospelí 2,50 EUR
Deti od 3 do 15 rokov 2,00 EUR
Dôchodcovia, ZŤP 1,50 EUR
Jednotná cena po 17:00 hodine 1,50 EUR
Deti do 3 rokov ZDARMA

Kúpalisko a ostatné zariadenia sú otvorené denne od 10:00 hod. – 19:00 hod.

Ako sám zhodnotil pán Mertel na záver, „Minuloročná návštevnosť bola priemerná. Za posledných päť rokov však najlepšia.“ Dúfajme, že aj táto bude taká úspešná a počasie nám prinesie veľa slnečných dní.

kupalisko
17
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM