Erik Bojničan Krimi

Pri vážnej nehode musel zasahovať vrtuľník: Auto po náraze vyletelo do vzduchu a niekoľkokrát sa prevrátilo!

Pre vážnu nehodu musel byť povolaný do akcie aj vrtuľník záchranárov. Auto značky Opel Tigra podľa polície zišlo mimo cestu a nabúralo do betónového plášťa vodného zdroja. Po náraze vyletelo do vzduchu a niekoľkokrát sa prevrátilo!

Ilustračný obrázok k článku Pri vážnej nehode musel zasahovať vrtuľník: Auto po náraze vyletelo do vzduchu a niekoľkokrát sa prevrátilo!
Zdroj: Policajný zbor SR

Mladík z Trakovíc (okres Hlohovec) podľa polície viedol v piatok okolo 17.30 h osobné auto Opel Tigra na ceste druhej triedy od Trnavy smerom na Špačince. Došlo však k nešťastiu.

„K dopravnej nehode došlo tak, že mladý vodič pravdepodobne neprispôsobil rýchlosť jazdy svojim schopnostiam a všetkým okolnostiam, ktoré možno predvídať. Pri prejazde miernou ľavotočivou zákrutou zišiel autom mimo cestu v smere jazdy a tu narazil do betónového plášťa vodného zdroja,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Martina Kredatusová.

Tá zároveň dodala, že v dôsledku nárazu auto vyletelo do vzduchu, následne sa niekoľkokrát prevrátilo, pričom skončilo na kolesách v poli, asi 80 metrov od vodného zdroja. „Pri dopravnej nehode obaja mladí takmer devätnásťroční muži utrpeli ťažké zranenia. Spolujazdca zo Špačiniec previezol vrtuľník leteckej záchrannej služby do nemocnice v Nitre, vodiča previezli do trnavskej nemocnice.“ povedala hovorkyňa polície. Na vylúčenie prítomnosti alkoholu mu bola odobratá krv.

„Polícia žiada svedkov, ktorí dopravnú nehodu videli, aby sa prihlásili a pomohli tak jej čo najrýchlejšiemu objasneniu,“ uviedla Martina Kredatusová.

Môže vás zaujímať:

V križovatke sa stala nehoda dodávky a kamiónu: V akcii aj záchranársky vrtuľník!

Policajti stopli vodiča (50), o chvíľu ich čakalo nepríjemné odhalenie: Toto zistili pri kontrole…

Nehody v okrese Hlohovec: TOTO sú podľa policajtov najčastejšie príčiny!

Zábery z miesta vážnej nehody: Zasahovať musel aj záchranársky vrtuľník!
3
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM