Krimi

FOTO: Pri Trnave sa prevrátil kamión cez oba jazdné pruhy

Polícia informovala, že pri Trnave došlo k prevráteniu kamiónu cez oba jazdné pruhy. Prinášame podrobnosti!

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Pri Trnave sa prevrátil kamión cez oba jazdné pruhy
2
Galéria

Polícia informovala, že dnes ráno zasahovala pri dopravnej nehode s kamiónom. Muži zákona dodali, že iba duchaprítomnosť oprotiidúceho vodiča a priestorové pomery v okolí cesty zachránili muža pred čelnou zrážkou s kamiónom.

„Kamión z Ukrajiny išiel v smere od Trnavy na obec Špačince, keď plynule prešiel do protismeru. Vodič, ktorý sa nachádzal v bezprostrednej blízkosti stihol strhnúť riadenie do poľa. Krátko po nehode sa najskôr zdalo, že príčinou mohol byť mikrospánok vodiča kamiónu, no policajti pri dychovej skúške zistili pozitívny výsledok. V dychu mu na mieste nehody namerali 1,07 mg/l alkoholu, čo je viac ako dve promile. V nemocnici vykonal opakovanú dychovú skúšku, pri ktorej bola hodnota 0,94 mg/l,“ uviedla krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Tá zároveň dodala, že oboch vodičov previezli do trnavskej nemocnice, vodič osobného auta VW Golf utrpel predbežne ľahké zranenia, rozsah zranení u druhého vodiča zatiaľ nie je známy. Linkešová doplnila, že následkom nehody došlo k prevráteniu kamiónu cez oba jazdné pruhy a uvedený úsek cesty bol neprejazdný.

„Vyšetrovateľ začne vo veci trestné stíhanie pre podozrenie z ohrozenia pod vplyvom návykovej látky. V zmysle zákona hrozí za uvedené konanie trest odňatia slobody na 2 až 5 rokov,“ povedala krajská policajná hovorkyňa.

Pozrite si zábery z miesta v priloženej fotogalérii.

Prvé ZÁBERY z miesta: V Trnavskom okrese došlo k prevráteniu kamiónu!
2
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM