Dominika Handzušová Krimi

Pri požiari bývalej reštaurácie zasahovalo 50 hasičov: Škodu vyčíslili na 360-tisíc eur

Profesionáli i dobrovoľníci s 20 kusmi techniky zasahovali pri požiari bývalej budovy reštaurácie. Priamu materiálnu škodu predbežne vyčíslili na 360-tisíc eur.

Ilustračný obrázok k článku Pri požiari bývalej reštaurácie zasahovalo 50 hasičov: Škodu vyčíslili na 360-tisíc eur
Zdroj: TASR

Podľa informácií hasičov vypukol požiar o pol šiestej ráno. Lokalizovali ho o ôsmej. Zasahovalo tu takmer 50 profesionálnych a dobrovoľných hasičov Trnavského kraja.

Rozšíril sa aj na ďalšie budovy

Požiar vypukol v bývalej reštaurácii na Teplickej ulici v Piešťanoch. Ide o jednopodlažnú budovu so sedlovou strechou v radovej zástavbe. „Po príchode na miesto udalosti bolo zistené, že požiar sa cez strešnú konštrukciu rozšíril na ďalšie budovy. Zasahujúcim príslušníkom sa rozsiahly požiar podarilo lokalizovať po ôsmej hodine, prebieha jeho likvidácia,“ informoval vrchný inšpektor Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave Martin Krajčovič.

Pomáhali aj dobrovoľníci

„Na miesto udalosti smeruje expertízna skupina na zisťovanie príčin vzniku požiarov z Požiarnotechnic­kého a expertízneho ústavu MV SR v Bratislave z dôvodu priamej materiálnej škody predbežne vyčíslenej na 360 tisíc eur,“ dodal Krajčovič.

Pri požiari podľa jeho informácií zasahovali profesionálni hasiči z hasičských staníc v Piešťanoch, Hlohovci, Trnave, Galante a dobrovoľní hasiči z DHZO Moravany nad Váhom, Vrbové a Pobedim s 20 kusmi hasičskej techniky.

Prečítajte si tiež:
Vybavovanie účtov, alebo nehoda? Pozrite, čo z baru ostalo po rozsiahlom požiari!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM