Rastislav Búgel Krimi

Pri dopravnej nehode utrpeli zranenie dve osoby

Pri obci Šulekovo v okrese Hlohovec, za čerpacou stanicou na križovatke v smere Trnava - Hlohovec, sa stala v stredu (21.9.) dopravná nehoda, pri ktorej sa zakliesnili v motorovom vozidle dve osoby.

TASR informoval hovorca Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru (HaZZ) v Trnave Ivan Peťko.
„Na miesto nehody sme vyslali štyroch príslušníkov HaZZ s technikou MB Atego, ktorí po príjazde zistili, že došlo k dopravnej nehode nákladného vozidla Iveco Eurocargo a osobného motorového vozidla Citroën C3,“ uviedol hovorca s tým, že účastníkmi dopravnej nehody boli tri osoby, z ktorých dve z Citroëna, vodička a spolujazdec, utrpeli zranenie.
„Na mieste udalosti zasahovala Záchranná zdravotná služba, ktorej posádka ošetrovala zranené osoby. Príslušníci HaZZ vykonali protipožiarne opatrenia na oboch vozidlách a pomáhali pri ošetrovaní a nakladaní zranených osôb do sanitných vozidiel,“ priblížil Peťko. Dodal, že príslušníci HaZZ odtiahli vozidlá pomocou navijaka na krajnicu. Po odvoze zranených osôb a po zdokumentovaní udalosti odstránili z cestnej komunikácie roztrieštené úlomky z vozidiel, ktoré ohrozovali plynulosť cestnej premávky.

Zdroj: TASR

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM