Zuzana Jakubičková Kultúra

Prežite víkend s filmovými lahôdkami v kine Úsmev

Pripravte sa na víkend plný hollywoodskych hviezd. Julia Roberts, Robert De Niro a Julianna Moore vám predvedú neuveriteľné herecké výkony a samozrejme skvelý filmový zážitok.

Ilustračný obrázok k článku Prežite víkend s filmovými lahôdkami v kine Úsmev
Foto: Zuzana Jakubičková

Šťastlivec

piatok 9. novembra o 18:00 a 20:oo h
111 min./ Vstupné : 2,30 € /Continental Film/MP od 15 r.
USA/ST

Prekrásna romantická dráma, ktorá vznikla podľa rovnomennej knižnej predlohy Nicolasa Sparksa pod režisérskou taktovkou scenáristu a režiséra Scotta Hicksa. Americký námorný seržant Logan sa vracia zo svojho tretieho služobného výjazdu v Iraku. To, že prežil pripisuje nájdenej fotografii ženy, ktorú vôbec nepozná. Zistí, že sa volá Beth a kde býva. Jedného dňa sa objaví pred jej dverami a začne pracovať v miestnom útulku, ktorý prevádzkuje jej rodina. Napriek jej počiatočnej nedôvere a komplikovanom živote medzi nimi vznikne puto, ktoré dá Loganovi nádej, že Beth by preňho mohla byť omnoho viac ako len talizman pre šťastie.

Hurá do Afriky

sobota 10., nedeľa 11. novembra o 16:00 h
93 min./ Vstupné 2,3o €/ Uvádza Intersonic/ MP Nemecko

Pozývame Vás do kina na rozprávku pre malých aj veľkých. Afrika je pre divoké zvieratá jednoducho raj na Zemi. Surikata Billy je bezstarostný „snílek“ s hlavou v oblakoch. Spolu s vegetariánom Ivem Socratom si robia rôzne vtipy z ostatných zvierat. Ale Afrika čaká nových hostí a bezstarostné časy sa menia. Na odtrhnutej ľadovej kryhe tam pláva ľadový medveď Sushi. Kvôli požiaru v Austrálii hľadá nový domov aj klokan Toby a tasmánsky čert Smiley. Do vysneného raja zrazu mieri veľa nespokojných zvierat, ktorá túži po lepšom živote. Na ceste ich čaká veľa dobrodružstiev a zábavy, ale hlavne musia nájsť vodu aby zachránili svoj svet.

Snehulienka

sobota 10., nedeľa 11. novembra o 18:00 h
106 min./ Vstupné 2,5o €/ Uvádza FORUM FILM/ MP od 12 r USA/ČD

Filmový príbeh sa snaží byť moderný už len tým, že tu máme síce klasický problém, že zlá kráľovná chce byť najkrajšia vo svete a keď zistí, že je tu nejaká Snehulienka, o ktorú sa sama stará, keďže jej ostala z minulého manželstva, rozhodne sa konať. No Snehulienka z paláca utečie za siedmimi trpaslíkmi a zlá kráľovná sa chce vydať za pekného princa, aby jej pokryl náklady na živobytie. Do toho sa však musí zamiešať Snehulienka znova, aby naďabila na princa a bola láska ako svet. Čo dodať, určite bude najlepšie keď prídete do kina si to pozrieť sami.
Vo filme uvidíte Lily Collins, Julia Roberts, Armie Hammer a veľa ďalších filmových osobností

V otcovom tieni

sobota 10., nedeľa 11. novembra o 20:00 h
102 min./ Vstupné 2,3o €/ Uvádza Magic Box/ MP od 15 r USA/ČT

Nick Flynn je možno nádejný mladý spisovateľ, ktorý sa pokúša nájsť sám seba. Jeho otec, ktorý sa prediera životom svojho syna nevidel takmer 18 rokov. Nick príma prácu sociálneho pracovníka v útulku pre bezdomovcov. Zrazu sa tu objaví jeho otec, ktorý prišiel sem hľadať nocľah a útočište. Tu akoby nastal priamy výstrel do skutočnosti. presvedčivú a veľmi krehkú snímku o neporušenom pute medzi rodičom a dieťaťom prekrásne stvárňuje Robert De Niro, Paul Dano, Julianna Moore . Skutočne je čo vidieť. Čakajú Vás ich neuveriteľné herecké výkony a samozrejme i prekrásna filmová dráma.

Filmové ukážky 8.11.
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM