Erik Bojničan Krimi

Prepad na neďalekej čerpačke so zbraňou: Predavačka hrdinka! Policajti zverejnili ZÁBERY priamo z miesta

Okamihy strachu na čerpacej stanici. Na benzínke došlo k lúpežnému prepadu. Páchateľovi sa podarilo z miesta činu ujsť, muži zákona po ňom intenzívne pátrajú.

Ilustračný obrázok k článku Prepad na neďalekej čerpačke so zbraňou: Predavačka hrdinka! Policajti zverejnili ZÁBERY priamo z miesta
Zdroj: Policajný zbor SR

Podľa slov policajnej hovorkyne Krajského riaditeľstva policajného zboru v Trnave Martiny Kredatusovej dnes 27. marca nadránom okolo pol tretej došlo k prepadu čerpacej stanice.

Dvaja neznámi páchatelia podľa hovorkyne vošli do predajne čerpacej stanice na Vrbovskej ulici v Piešťanoch, pričom jeden z páchateľov zostal stáť vo vstupných dverách, ktoré držal otvorené, zatiaľ čo druhý podišiel k pultu.

„Krátkou zbraňou mieril na obsluhu a pýtal od nej peniaze do prinesenej igelitovej tašky. Keď mu predavačka ani po tretej výzve nedala peniaze, zobral prázdnu igelitovú tašku a spoločne z miesta ušli,“ popísala priebeh Kredatusová.

Polícia podľa hovorkyne po páchateľoch lúpeže ihneď zahájila pátranie a obracia sa aj na verejnosť o pomoc pri zistení totožnosti lupičov, ktorých nasnímali kamery. „V prípade, že ste muža na záberoch spoznali, oznámte to polícii na linku 158,“ dodala Kredatusová.

Takto vyzerá muž, ktorý prepadol čerpaciu stanicu. Spoznávate ho? FOTO
3
Galéria
Takto vyzerá muž, ktorý prepadol čerpaciu stanicu. Spoznávate ho? VIDEO
1
Galéria
Zdroj: Policajný zbor SR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM