Erik Bojničan Rôzne

Prelet nad uplynulými dňami v Hlohovci a okolí: 5 najčítanejších správ celého týždňa

Končí sa ďalší týždeň a ten priniesol v našom meste všakovaké témy. Hlohovčania sa o dianie okolo seba zaujímajú, niečo ich zaujme viac a niečo menej. Zrekapitulujme si teraz najčítanejšie témy celého týždňa. Na čo sa v súvislosti s Hlohovcom a jeho okolím klikalo najviac?

Ilustračný obrázok k článku Prelet nad uplynulými dňami v Hlohovci a okolí: 5 najčítanejších správ celého týždňa
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Hlohovčanky na Majstrovstvách Slovenska

Hlohovčanka Dominika Hankoščáková (18) sa opäť predviedla v plnej paráde a na Majstrovstvách Slovenska vybojovala medailu a vzala aj svoje malé zverenkyne, ktoré sa taktiež v konkurencii nenechali zahanbiť. Prečítajte si viac o ich úspechu a pozrite si fotky.

Mladíci s originálnym vysvetlením

Mestskí policajti v Hlohovci boli povolaní do terénu k odstavenému autu. No tým to iba začalo, čelili vysvetleniu, na aké asi len tak nezabudnú…

Spomienky na miesto kam sa chodili kúpať tisíce

Skôr narodení Hlohovčania sa pred vybudovaním kúpaliska museli vynájsť. Viete, ktoré miesto bolo v našom meste vychytené dávno predtým, ako sa vôbec uvažovalo o kúpalisku? Nechajte sa vtiahnuť do histórie s našim článkom.

Popílené stromy v Zámockej záhrade

Viacerí obyvatelia nášho mesta si všimli, že v Zámockej záhrade je v ostatnom období počuť čulý ruch a vidno popílené stromy. Radnica prehovorila o tom, čo je vo veci.

Zo smetiska jazero plné života

Za ekologický čin roka 2015 bol v Trnavskom samosprávnom kraji vyhlásený projekt Zo smetiska jazero plné života, ktorý sa realizoval v Červeníku. Prečítajte si viac o tom, čo všetko sa podarilo v tejto obci spraviť.

Dnes 24/tasr

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM