Erik Bojničan Rôzne

Prekrásna vianočná akcia v Hlohovci: Na svoje si prídu štvornohí chlpáči aj ich majitelia!

Chcete stráviť čas v prírode so svojim štvornohým miláčikom, spoznať nových ľudí s rovnakými záujmami a niečo sa dozvedieť? Potom je toto podujatie určené presne pre vás!

Ilustračný obrázok k článku Prekrásna vianočná akcia v Hlohovci: Na svoje si prídu štvornohí chlpáči aj ich majitelia!
Zdroj: TASR

Stretnime sa na Vianoce a urobme niečo dobré, tak znie základná myšlienka Vianočnej venčovačky, ktorá je na pláne poslednú adventnú nedeľu – 20. decembra od 10:00 do 15:00. Psíčkari z Hlohovca a okolia dostanú príležitosť na to, aby sa lepšie spoznali a ich štvornohí miláčikovia sa môžu do sýtosti vyblázniť na pravej strane rieky Váh medzi cestným a železničným mostom.

Keďže niektorí psíkovia majú menšie problémy so základnou poslušnosťou, ťahaním na vôdzke a podobne v tento deň o 13:00 príde tréner psov Jano Zrebný, ktorý rád odpovie všetky otázky, prípadne rovno predvedie ako nežiadúce správanie vášho psíka zmeniť.

Na akcii sa zúčastnia aj zástupcovia okolitých útulkov, ktorých sa môžete spýtať na možnosti pomoci, venčenia, prípadne inej pomoci a fungovania ich občianskych združení.

Prípadne by ste nás radi navštívili ale psíčka nemáte? To tiež nie je problém, akcia je vhodná aj pre nepsíčkarov, ktorí možno uvažujú nad zadovážením psíka, ale majú veľa otázok, sú nerozhodní, alebo nemajú vybratého.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM