Klaudia Goncalves Kultúra

Pozor na zmenu konania: Čítanie tentokrát nebude v tráve

Mestská knižnica Hlohovec bola vzhľadom na nepriaznivú predpoveď počasia nútená presunúť miesto konania Čítania v tráve, ktoré je na programe vo štvrtok 19. júla.

Ilustračný obrázok k článku Pozor na zmenu konania: Čítanie tentokrát nebude v tráve
Foto: Klaudia Goncalves / Zdroj: hlohovec.dnes24.sk

Čítanie v tráve sa tentokrát neuskutoční v Zámockej záhrade, ako tomu bolo doposiaľ, ale pre nepriazeň počasia sa bude vo štvrtok čítať v interiéri.

“Zajtrajšie čítanie v tráve sa pre nepriaznivé počasie a predpokladaný dážd prekladá do priestorov AXA klubu,” oznámila v stredu 18. júla Mestská knižnica Hlohovec na svojej facebookovej stránke. Čítanie sa uskutoční v naplánovanom čase, o 10.hodine.

Deťom a ich rodičom príde čítať charizmatický herec Juraj Hrčka, známy nielen z divadelných hier, ale aj z mnohých seriálov. A aký výber kníh si pre zajtrajšie čítanie zvolil? "Uvidíme. Niečo z Malého princa, niečo možno z Guľka Bombuľka. Ešte sme sa s organizátormi nerozhodli,” uviedol Hrčka. Nezostáva vám teda nič iné, len sa nechať prekvapiť.

Nasledujúce Čítanie v tráve by sa v prípade priaznivého počasia malo uskutočniť opäť v Zámockej záhrade, nebude však tradične vo štvrtok, ale už v pondelok, 23. Júla. Tešiť sa môžete na Sajfu s Veronikou.

Foto: ilustračné

Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM