Erik Bojničan Rôzne

Poznáme najkrajšie maturitné tablo Hlohovca: Pozrite, ktorí študenti si získali porotu

Tradičnej súťaže o najkrajšie maturitné tablo sa zúčastnilo šesť tried maturantov. Pozrite sa, ktorá získala víťazstvo.

Ilustračný obrázok k článku Poznáme najkrajšie maturitné tablo Hlohovca: Pozrite, ktorí študenti si získali porotu
Foto: Erik Bojničan / Zdroj: Dnes24.sk

Súťaž o najkrajšie maturitné tablo v Hlohovci pozná svojho víťaza. Ako informovala referentka pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy Zuzana Hrinková Siebenstichová hodnotiaca komisia zložená zo zástupcov Mestského úradu (Jana Hudáková, Zuzana Hrinková), Mestského kultúrneho centra (Mária Vendleková) a Základnej umeleckej školy (Slavomíra Valachová) hodnotila všetky tablá, ktoré mali študenti vyložené vo výkladoch predajní. Porota podľa informácií z mesta brala do úvahy kompozíciu fotografií, návrh a celkový dojem.

„Zvíťazilo tablo Strednej odbornej školy technickej v Hlohovci, trieda II.NŠS, umiestnené v lekárni na ulici M.R. Štefánika. Študenti zaujali porotu nápadom a samotným prevedením. K prvému miestu získajú od primátora M. Kollára aj darovaciu zmluvu v hodnote 100,–€,“ povedala Hrinková Siebenstichová.

Porota podľa informácií od referentky pre komunikáciu a vonkajšie vzťahy druhé miesto pridelila triede Oktáva z Gymnázia Ivana Kupca, ktorej kreatívne tablo je vyložené v mäsiarstve na Pribinovej ulici a jeho tvorcovia získajú sumu 70,–€ .

Na treťom mieste sa umiestnilo tablo triedy 4.B z Gymnázia Ivana Kupca. „Periodická tabuľka béčkarov“ ako študenti tablo nazvali, sa nachádza v predajni oblečenia na ulici SNP. Autori za tento nápad dostanú darovaciu zmluvu v hodnote 50,–€.

Verejnosť má ešte stále šancu vyjadriť svoj názor a rozhodnúť o najkrajšom table v ankete. Hlasovať môžete do pondelka 1. júna.

Slávnostné odovzdávanie cien a oficiálne vyhlásenie výsledkov ankety, v ktorej o najkrajšom table rozhoduje verejnosť, sa uskutoční vo štvrtok 4. júna 2015. Ceny víťazom odovzdá primátor Mesta Hlohovec.

Čítajte tiež:

Hlohovskí študenti sa postarali o riadny rozruch: Úsmevy, klaksóny, tablá aj zbieranie peňazí :) FOTO a VIDEO

Študenti v Hlohovci sa postarali o tablá od výmyslu sveta: Aha, čo všetko sa dá vidieť vo výkladoch

Skúška dospelosti opradená poverami: Hlohoveckí študenti sa vybavili takýmito talizmanmi :) FOTO

Maturita hlohoveckých gymnazistov na FOTKÁCH: Čo sa dá stihnúť cez akademický, smelé plány študentov

Víťazné výtvory študentov zo súťaže o najkrajšie maturitné tablo
4
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM