Zuzana Jakubičková Krimi

FOTO: Ničivý požiar v Hlohovci. Toto napáchali plamene v bytovke!

V noci zo štvrtka na piatok bola vyslaná hasičská jednotka k požiaru bytového domu v Hlohovci. Išlo o požiar na prvom poschodí a jeho príčina je zatiaľ v štádiu zisťovania. Pri požiari sa nikto nezranil.

Ilustračný obrázok k článku FOTO: Ničivý požiar v Hlohovci. Toto napáchali plamene v bytovke!
Zdroj: Dnes24.sk

Na ohlasovňu požiarov Okresného riaditeľstva HaZZ v Piešťanoch (Hasičská stanica v Hlohovci) bola prostredníctvom KS IZS v Trnave dňa 19.4.2013 o 00­.53 hod. ohlásená udalosť – dymenie z bytového domu v meste Hlohovec.

Na miesto udalosti bola vyslaná hasičská technika so 4 príslušníkmi. „Po príjazde na miesto udalosti bolo prieskumom zistené, že sa jedná o požiar so zadymením chodby bytového domu na prvom poschodí. Osoby bytového domu boli evakuované na bezpečné priestranstvo pred bytovým domom. Všetky miesta zasiahnuté požiarom a dymom boli odvetrané a prekontrolované termokamerou“, informoval Martin Fulajtar z Krajského riaditeľstva Hasičského a záchranného zboru v Trnave.

Následne bolo miesto udalosti odovzdané správcovi bytového domu. Po zdokumentovaní udalosti, spísaní potrebných údajov a zbalení vecných prostriedkov sa jednotka HaZZ vrátila o 03.30 hod späť na základňu bez poškodenia techniky a zranenia príslušníkov.

Príčina vzniku požiaru ako aj priama škoda spôsobená požiarom je v štádiu zisťovania.

Požiar bytu v Hlohovci
10
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM