Klaudia Goncalves Rôzne Správy

Potrebuje obnoviť váš šatník? Nenechajte si ujsť Fraštackú burzu oblečenia!

Mestská tržnica v sviatočný májový deň ožije čulým obchodným ruchom - uskutoční sa v nej prvá Fraštacká burza oblečenia.

Ilustračný obrázok k článku Potrebuje obnoviť váš šatník? Nenechajte si ujsť Fraštackú burzu oblečenia!
Zdroj: TASR

Napriek tomu, že v stredu 8. mája budú všetky nákupné strediská zo zákona zatvorené, Hlohovčania budú mať predsa len možnosť povenovať sa aj v tento deň obnove svojho šatníka. V mestskej tržnici na Radlinského ulici sa totiž v popoludňajších hodinách bude konať Fraštacká burza oblečenia.

„Každý, kto na burzu zavíta, môže svoje oblečenie predať, alebo naopak kúpiť za dobrú cenu. Celú burzu bude hrať DJ Matt Hall a Dj Maestro. Určite prídte aspoň pozrieť, vypočuť si super hudbu a zažiť skvelú atmosféru,“ uviedol Marek Novosad, organizátor podujatia.

Fraštacká burza oblečenia sa uskutoční v stredu, 8. mája od 15:00 hod. v Mestskej tržnici na Radlinského ulici v Hlohovci. Predpokladaná dĺžka trvania akcie je do 20:00 hod.

„Predajcovia sa nemusia nikde registrovať, stačí prísť a predať, prípadne vymeniť oblečenie, ktoré vám zavadzia v šatníku, na prenájom rínku sa bude vyberať dobrovoľný príspevok,“ informoval Novosad a dodal: „Ak sa akcia ujme, určite by som v tom rád pokračoval pravidelne, myslím, že v Hlohovci veľmi chýbajú takéto akcie, to bol aj prvotný impulz k jej zorganizovaniu.“

Foto: ilustračné

Zdroj: hlohovec.dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM