Futbal

Postup futbalistov v Slovnaft Cup-e: Slovan Hlohovec si poradil s Alekšincami

Milovníci futbalu si cez víkend prišli na svoje. Futbalisti hlohovského Slovana nastúpili na zápas prestížneho Slovenského pohára vo futbale.

Ilustračný obrázok k článku Postup futbalistov v Slovnaft Cup-e: Slovan Hlohovec si poradil s Alekšincami
Foto: Rastislav Búgel

Druhé kolo Slovnaft Cup 2018/2019 prinieslo aj zápas medzi domácim MFK Dynamax Alekšince a futbalistami FC Slovan Hlohovec. Vzájomné meranie síl sa uskutočnilo v sobotu 28. júla so začiatkom o 19.00 hodine.

V zápase nedal FC Slovan Hlohovec svojmu súperovi z 5. ligy Stred žiadnu šancu.

Futbal Slovensko: viac aktuálnych správ z futbalu

Skóre zápasu otváral bleskovo domáci Martin Hrebík, keď už v štvrtej minúte poslal loptu do brány Hlohovca (1:0). No to bolo zo strany domáceho celku všetko. O šesť minút neskôr bolo po vlastnom góle Martina Gundu vyrovnané (1:1). Do polčasovej prestávky sa prebrali aj hráči hosťujúceho celku. V 32. minúte posielal Hlohovec do vedenia Miloš Habán (1:2) a o 5 minút neskôr sa presadil aj jeho spoluhráč Martin Broš (1:3).

V druhom dejstve pridali hráči hosťujúceho FC Slovan Hlohovec ešte jeden presný zásah. Gól na 1:4 pohľadom domáceho celku padol z kopačky Miloša Habána hneď po zmene strán.

Súperom Hlohovca bude v treťom kole Slovnaft Cup-u FC Baník Prievidza, ktorý si v II. kole poradil s TJ Partizán Cígeľ po penaltovom rozstrele (2:2). Zápas sa odohrá 8. augusta o 17.00 hodine na štadióne v Hlohovci.

MFK Dynamax Alekšince – FC Slovan Hlohovec 1:4 (1:3)

Góly: Martin Hrebík (4. minúta), vlastný gól Martin Gunda (1:1) – Miloš Habán (32. minúta), Martin Broš (37. minúta), Miloš Habán (46. minúta)

Počet divákov: 250

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM