Krimi

Polícia zadržala Hlohovčana (32): Pri sebe mal 77 dávok marihuany

Trnavskí policajti majú za sebou úspešnú akciu zameranú na drogy. V ich rukách skončil muž z Hlohovca.

Ilustračný obrázok k článku Polícia zadržala Hlohovčana (32): Pri sebe mal 77 dávok marihuany
15
Galéria

“Trnavskí policajti zadržali muža, ktorý mal pri sebe 77 dávok marihuany určených na predaj. Policajti pracovali s informáciou, že 32-ročný Hlohovčan chce ponúkať omamné a psychotropné látky po meste Hlohovec,“ informuje trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová. Policajti sa teda vybrali do akcie. Ako informujú muži zákona, vo štvrtok, 24. januára ho vo večerných hodinách policajti pre podozrenie z trestného činu obmedzili na osobnej slobode a predviedli na policajnú stanicu.

“Tam mu pri osobnej prehliadke našli v príručnej taške 42 plastových vreciek s tlakovým uzáverom, prázdne vrecúška, malú digitálnu váhu a nálepky. Pri výsluchu sa k činu priznal a zároveň uviedol, že marihuanu si vypestoval sám a krátko pred zadržaním sa pokúsil o jej predaj,“ dodala Mária Linkešová, hovorkyňa KR PZ v Trnave.

Ako informuje polícia, zadržané množstvo marihuany predstavuje 77 jednotlivých dá­vok.

“Vyšetrovateľ ho obvinil zo zločinu nedovolenej výroby omamných a psychotropných látok, jedov alebo prekurzorov, ich držanie a obchodovanie s nimi. Zároveň spracoval podnet na vydanie návrhu na vzatie obvineného do väzby. Po rozhodnutí súdu je osoba stíhaná na slobode. V zmysle zákona hrozí za uvedený skutok trest odňatia slobody na 3 až 10 rokov,“ dodáva na záver trnavská krajská policajná hovorkyňa Mária Linkešová.

Polícia zadržala Hlohovčana (32): Pri sebe mal 77 dávok marihuany
15
Galéria
Zdroj: TASR
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM