Správy

Policajti v Hlohovci sa obracajú na návštevníkov cintorínov: Na toto si dajte pozor

Mestská polícia v Hlohovci a Obvodné oddelenie Policajného zboru apelujú. Toto sú ich rady adresované návštevníkom cintorínov.

Ilustračný obrázok k článku Policajti v Hlohovci sa obracajú na návštevníkov cintorínov: Na toto si dajte pozor
Zdroj: Mesto Hlohovec

V súvislosti s blížiacim sa Sviatkom všetkých svätých a Pamiatkou zosnulých Mestská polícia v Hlohovci a Obvodné oddelenie Policajného zboru SR vyzýva návštevníkov cintorínov, aby v nastávajúcom sviatočnom období zvýšili svoju ostražitosť a nedávali príležitosť zlodejom – aby mali svoje kabelky, príručné tašky a iné osobné veci stále pod dohľadom a nenechávali ich v autách či voľne položené pri hroboch.

Ako uvádza mesto Hlohovec, policajti prosia peších a cyklistov, aby používali pri večerných návštevách hrobov výrazne reflexné prvky na oblečení, ktoré zvýšia ich viditeľnosť na cestách. Mestská polícia v Hlohovci a Obvodné oddelenie Policajného zboru SR v tomto období podľa mesta zintenzívni hliadkovanie na cintorínoch v Hlohovci aj v Šulekove.

„Polícia apeluje na všetkých majiteľov vozidiel z Hlohovca i okolia, aby v rámci zhustenia premávky v okolí cintorínov rešpektovali pokyny policajtov. Zároveň prosia Hlohovčanov, aby z dôvodu obmedzenej kapacity parkovacích miest v okolí cintorínov, využívali motorové vozidlá v čo najmenšej možnej miere,“ informuje ďalej radnica, podľa ktorej sa tak zvýši možnosť parkovania áut návštevníkov z iných miest.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM