Zuzana Jakubičková Správy

Policajti v Hlohovci sa nenudili: Za väčšinu výtržností mohol alkohol

Mestská polícia (MsP) v Hlohovci si opäť prežila rušný týždeň. Záchrana opitej mamičky, či agresivný pes, aj pri takýchto prípadoch pomáha MsP.

Ilustračný obrázok k článku Policajti v Hlohovci sa nenudili: Za väčšinu výtržností mohol alkohol
Zdroj: Webnoviny.sk

Na Deň Matiek (12. 5. 2013) oznámila na MsP žena, že jej dieťa pohrýzol pes. Hliadkou MsP bol majiteľ psa riešený blokovou pokutou, psa musel dať vyšetriť, pretože nemal doklad o očkovaní psa proti besnote a pes bude evidovaný ako nebezpečný, pretože napadol človeka bez toho, aby bol vyprovokovaný.

Kamerovým systémom bol 11. 5. 2013 o 02.13 hod. spozorovaný mladý muž, ktorý kopal do smetných košov. 30 ročný muž bol značne pod vplyvom alkoholu, preto priestupok nebolo možné prejednať na mieste. Bude doriešený v zmysle priestupkového zákona.

V piatok (10. 5. 2013) hliadka MsP v spolupráci s OO PZ vykonali vo večerných hodinách kontrolu podávania a požívania alkoholických nápojov maloletými a mladistvými. Kontrolovaných bolo 8 reštauračných zariadení na území mesta, park v Zámockej záhrade a park na ul. R. Dilonga. Pri kontrole nebolo zistené u žiadneho maloletého a mladistvého požitie alkoholických nápojov.

V ten istý deň o 14.53 oznámil na stálu službu MsP občan, že po hrádzi ide mladá mamička s kočiarom a je asi pod vplyvom alkoholu. Hliadka po príchode na miesto zbadala mladú ženu, ktorá pod vplyvom alkoholu spadla na zem a v kočiari vedľa nej bol jej 1,5 ročný syn. Z obavy, že sa 27 ročná mamička nedokáže o svojho syna v takom stave postarať bol privolaný jej manžel, ktorý si syna i manželku prevzal.

Kamerou bol dňa 5. 5. 2013 o 01.15 hod. spozorovaný muž, ktorý skákal do kríkov vedľa chodníka a neskôr kopal do odpadkového koša. 26 ročný muž bol riešený blokovou pokutou.

Blokovou pokutou vo výške po 30 € boli riešení 31 a 28 roční muži, ktorí boli spozorovaní kamerou dňa 3. 5. 2013 o 00.50 hod. ako močia na fasádu obchodu na ul. M. R. Štefánika.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM