Aktualizované Erik Bojničan Krimi

Policajti hľadajú Brendu (20), ktorá trpí vážnym postihnutím a Juraja (34): Od pondelka o sebe nedali vedieť

Nevideli ste niekde túto mladú ženu? Po Brende (20) a Jurajovi (34) muži zákona vyhlásili pátranie. Polícia prosí ľudí o pomoc.

Ilustračný obrázok k článku Policajti hľadajú Brendu (20), ktorá trpí vážnym postihnutím a Juraja (34): Od pondelka o sebe nedali vedieť
Zdroj: Policajný zbor SR

Ako informovala hovorkyňa Krajského riaditeľstva Policajného zboru v Trnave Martina Kredatusová, polícia žiada občanov o pomoc pri pátraní po 20 ročnej Brende Biharyovej z Drahoviec.

Ťažko zdravotne postihnutá Brenda je podľa hovorkyne nezvestná od pondelka 8. júna, kedy ju ráno o piatej hodine videli v Drahovciach na Školskej ulici.

Domov sa však podľa mužov zákona nevrátila a nedala ani o sebe viac vedieť. „Pravdepodobne sa pohybuje v spoločnosti 34 ročného muža Juraja Bihariho, ktorého nezvestnosť oznámila na políciu matka. Nezvestný je do nedele večera (7. 6. 2015), keď odišiel z rovnakej adresy ako Brenda a viac sa blízkym neozval,“ povedala Kredatusová.

Je podľa hovorkyne je predpoklad, že sa môže zdržovať aj mimo Slovenskej republiky. „Juraj Bihari má 34 rokov, je zavalitej postavy, 180 cm vysoký. Má tmavo hnedé rovné vlasy, hnedo – zelené oči a briadku. Naposledy ho videli v žltom tričku a v béžových šortkách. Muž nevidí na pravé oko,“ opísala hovorkyňa.

„Je štíhlej postavy, vysoká 160 cm, má čierne dlhé rovné vlasy po ramená, hnedé oči. Oblečené mala modré legíny a modré tielko,“ povedala o Brende Kredatusová.

„Polícia žiada občanov, ktorí nezvestnú mladú ženu niekde videli, aby to nahlásili na policajnú linku 158,“ uzavrela hovorkyňa.

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM