Rastislav Búgel Bowling

Pohár primátora s bohatou účasťou

V priestoroch jedného Hlohovského hotela sa uskutočnil vianočný turnaj o pohár primátora mesta Hlohovec v bowlingu.

V kategórii mužov sa turnaja zúčastnilo 47 hráčov. Do finále postúpilo 18 z nich, pričom o postupe rozhodovali iba nepatrné rozdiely. Už toto dávalo tušiť, že turnaj bude kvalitný a udrží si svoju úroveň. V samotnom finále bolo na čo sa pozerať a tak Vám prinášame kompletné poradie finálovej 18-tky.

Finále muži: 1. Kvasňovský Miloš 2. Pažitný Juraj 3. Halás Tibor ------------------------------------- 4. Šefraník Zdenko 5. Halás Miroslav 6. Rácik Erik 7. Chmelka Miroslav 8. Legerský Branislav 9. Králič Milan 10: Uhrák Maroš 11. Wesolovski Tomáš 12. Knotek Róbert 13. Moravčík Peter 14. Halás Pavol 15. Halás Vladimír 16. Skalický František 17. Soják Ervín 18. Čulák Daniel

Na programe turnaja bola samozrejme aj kategória našich nežnejších polovičiek. I keď ich prišlo menej ako mužov, no aj tak 13 žien ukázalo, že sa tento šport teší náramnej popularite aj u nežného pohlavia. Do finále postúpila šestica hráčok. Z absolútneho víťazstva sa tešila Michaela Kóžiková so 154 bodmi na svojom konte. Ani ostatné zúčastnené sa vo fínále nedali zahambiť.

Finále ženy: 1. Kóžiková Michaela 2. Chmelková Miroslava 3. Uhlárová Monika ----------------------------------- 4. Katarína Šefraníková 5. Králičová Monika 6. Halásová Bibiana

NEZABUDNITE – Už teraz sa môžete nahlasovať na nový turnaj [link=http://bow­ling-hlohovec.sk/in­dex.php/bowlin­gove-turnaje/aj-9-je-strike/rezervacia-aj-9-je-strike]AJ 9 JE STRIKE[/link]!!!

Turnaj sa uskutoční 3.1.2012! Ale rýchlo, sú voľné posledné miesta.

Pohar_primatora
77
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM