Marcel Mojžiš Krimi

Peter na bavoráku: Do matky s kočíkom vletel stovkou!

Horor, na aký nikdy nezabudnú. Presne to zažila mladá mamička so svojím ročným chlapčekom v kočíku, s ktorým práve išla po chodníku. Z ničoho nič začuli divné zvuky a potom to prišlo. Do rodiny, ktorá bola na prechádzke aj so starou mamou vrazil na l

Nehoda, na akú sa len tak nezabúda. K otrasnej zrážke došlo na Bratislavskej ceste v Piešťanoch ešte začiatkom decembra minulého roku. Večer Peter (25) s luxusným BMW X6 pred križovatkou sa pokúsil obehnúť auto stojace pri ceste. Aby sa vyhol zrážke mladík strhol volant a v šmyku prešiel až na chodník.

Tade práve prechádzala matka s kočíkom aj s babkou. Letiacemu bavoráku sa už nestihli vyhnúť. 60-ročná pani utrpela ťažké zranenia, veľký kus šťastia mala aspoň jej dcéra (32) s ročným synom, ktorého viezla v kočíku. Akoby zázrakom z otrasnej nehody vyviazli len s ľahšími zraneniami.

Polícia ihneď po nešťastí začala prípad vyšetrovať. Dnes už vie, akou rýchlosťou podľa znalca v osudných chvíľach Peter išiel na svojom bavoráku. „Boli štyri nárazy. Prvý do obrubníka v rýchlosti 135 km/h, potom do lampy 114 km/h, do chodcov v rýchlosti 100 km/h a napokon do stromu v rýchlosti 50 km/h,“ povedal pre cas.sk krajský policajný hovorca Michal Hanus. Mladíkovi muži zákona po zrážke priamo na mieste zhabali vodičák a teraz čelí obvineniu z ublíženia na zdraví.

[color=#ff0000]­Súvisiace články:[/color] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.136559_Si­aleny-jazdec-sposobil-hromadnu-buracku!]Šialený jazdec spôsobil hromadnú búračku![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.135278_Oz­rata-vodicka-vyvadzala:-Unikatne-cuvanie,–zrazka-a-utek!]Ožratá vodička vyvádzala: Unikátne cúvanie, zrážka a útek![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.134590_ZA­BERY-Z-MIESTA:-Octavia-vpalila-do-nakladiaku,–4-mrtvi!]ZÁBERY Z MIESTA: Octavia vpálila do nákladiaku, 4 mŕtvi![/link]

Foto: ilustračné

Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM