Erik Bojničan Rôzne

Parádne zábery z Hlohovca: VIDEO z kabíny hasičského auta idúceho mestom

Dobrovoľní hasiči z Hlohovca pri ich taktickom cvičení natočili skvelé zábery. Pozrite si na videu, ako vyzerá pohľad priamo z kabíny hasičského auta.

Ilustračný obrázok k článku Parádne zábery z Hlohovca: VIDEO z kabíny hasičského auta idúceho mestom
18
Galéria
Zdroj: Maroš Bobák

Mnohí vodiči sa už aj v našom meste stretli so situáciou, keď na ceste stretli uháňajúce hasičské auto. Aký je však pohľad hasičov z kabíny v takejto situácii si vďaka hlohovským dobrovoľným hasičom môžete pozrieť na videu. Zábery pochádzajú z taktického cvičenia Dobrovoľného hasičského združenia Hlohovec.

Taktické cvičenie sa uskutočnilo v katastri mesta Hlohovec za obchodným centrom Váh, pri železničnej trati v opustenom objekte. Zúčastnili sa ho šiesti členovia DHZ Hlohovec s technikou CAS 15 Iveco Daily.

Zdroj: YouTube.com

Ako informovali hlohovskí dobrovoľní hasiči, cieľom taktického cvičenia bolo získanie správnych návykov veliteľa družstva v riadení síl, prostriedkov a ich nasadenie pri požiari, správaní a činnosti hasičov pri plnení úloh, pri lokalizácii a likvidácii požiarov.

Hasičské družstvo 1+5 DHZ Hlohovec si precvičilo prieskum horiaceho objektu a trávnatého porastu, vyskúšali si aj nasadenie plávajúceho čerpadla na vodnú hladinu, ktoré dopĺňalo hasičskú techniku vodou a samotnú lokalizáciu a likvidáciu požiaru.

Zdroj: Maroš Bobák

„Taktické cvičenie dopadlo dobre. Približne o 17:00 bolo cvičenie ukončené a členovia sa vrátili späť na svoju základňu kde prebehlo vyhodnotenie, na ktorom sa poukázalo na klady a drobné nedostatky, ktoré sa vyskytli na taktickom cvičení,“ uvádza DHZ Hlohovec.

Fotografie z taktického cvičenia hlohovských dobrovoľných hasičov si môžete pozrieť v priloženej fotogalérii.

Dajte LIKE na našej FB stránke a máte vždy čerstvé info z Hlohovca a okolia.

Fotogaléria: Hlohovskí dobrovoľní hasiči v akcii počas taktického cvičenia
18
Galéria
Zdroj: Maroš Bobák
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM