Erik Bojničan Rôzne

Parádna akcia v našom okrese: Nočná súťaž hasičov so všetkým, čo k tomu patrí!

Už onedlho sa v našom okrese bude konať zaujímavá akcia. Dobrovoľných hasičov čaká nočná súťaž a aj návštevníci sa majú na čo tešiť. Študujte detaily.

Ilustračný obrázok k článku Parádna akcia v našom okrese: Nočná súťaž hasičov so všetkým, čo k tomu patrí!
Zdroj: DHZ Dvorníky

„U nás v Dvorníkoch patria naše nočné hasičské súťaže k veľkej obľube a môžem s pokojom povedať, že mávame aj peknú účasť či už hasičských družstiev, ktoré prídu ukázať svoje kvality a zabojovať o naše putovné poháre ale aj divákov,“ prezradila Bohuslava Králiková z Dobrovoľného hasičského zobru Dvorníky o Memoriále Jána Mazúra.

„Na počesť nášho veliteľa, ktorý zomrel v apríli minulého roku, sme pomenovali túto nočnú súťaž na Memoriál. Tento človek si to zaslúži, pretože venoval tomu neskutočne veľa času, bola to veľká rana pre všetkých, keď nás nečakane opustil,“ vysvetlila Králiková, podľa ktorej Dobrovoľný hasičský zbor v Dvorníkoch má jeden tím mužov a žien a reprezentujú ich aj tri tímy detí, ktoré sa tiež úspešne zúčastňujú súťaží.

Memoriál sa koná 23. júla 2016, od 21:00 až 21:30 prebieha prezentácia družstiev, kedy sa jednotlivé tímy zapisujú a potom začínajú útoky. „V ponuke sú bufety s dobrým jedlom a samozrejme je postarané o pitný režim. Máme zabezpečeného moderátora, ktorý komentuje jednotlivé výkony,“ hovorí ďalej Králiková. Po skončení súťaže prebehne vyhodnotenie a odovzdávanie pohárov a zábava bude ďalej pokračovať až do rána. Pozrite si na priloženom videu, ako vyzerala súťaž v roku 2014.

Nočná súťaž dobrovoľných hasičov v Dvorníkoch
1
Galéria
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM