Zuzana Jakubičková Krimi

Ožratá vodička vyvádzala: Unikátne cúvanie, zrážka a útek!

Alkohol za volantom si vyžiadal opäť svoju daň. Žena (41) z Horných Otrokoviec nezvládla riadenie a vrazila do okoloidúceho auta. Hneď po zrážke šliapla na plyn a z miesta nehody ušla.

Vodička podgurážená alkoholom si krátko pred deviatou ráno sadla do svojho auta. Kam mala namierené sme sa nedozvedeli. Počas cúvania na hlavnú cestu nevenovala pozornosť šoférovaniu a narazila do prechádzajúceho auta Nissan.

Muž (27) z Tepličiek, ktorý šoféroval Nissan sa zrážke už nedokázal vyhnúť. Žena po nehode ušla. Zastavila ju až policajná hliadka v Dolných Otrokovciach. Počas kontroly sa podrobila dychovej skúške, ktorou jej policajti namerali 1,73 promile alkoholu.

Pri nehode sa našťastie nikto nezranil. Na vozidlách vznikla škoda 700 €. Obvinenej šoférke za tento skutok hrozí trest odňatia slobody až na jeden rok.

[color=#ff0000]­Súvisiace články [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.134590_ZA­BERY-Z-MIESTA:-Octavia-vpalila-do-nakladiaku,–4-mrtvi!]Octavia vpálila do nákladiaku, 4 mrtvi[/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.132912_FO­TO:-V-Leopoldove-sa-zrutilo-silo!]FOTO: V Leopoldove sa zrútilo silo![/link] [link=http://www­.hlohovec24.sk/clan­ky?extend.134670_Ka­tastrofalna-buracka:-Hasici-o-zasahu-hrozy---]Katastrofálna búračka…[/link]

hlohovec24/KRPZ-TT

Škrknuté auto
3
Galéria
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM