Krimi

Opitá žena nabúrala do štyroch áut: Škody sa vyšplhali na 40-TISÍC eur!

Opitá vodička poškodila 4 autá a strom. V hľadáčiku polície už bola aj v minulosti.

Ilustračný obrázok k článku Opitá žena nabúrala do štyroch áut: Škody sa vyšplhali na 40-TISÍC eur!
6
Galéria

V utorok 31. mája dopoludnia jazdila 31-ročná žena po Piešťanoch na Škode Superb. Na Hollého ulici pravdepodobne nezvládla riadenie.

„Najskôr zachytila ľavú prednú časť zaparkovaného auta Volvo a potom zozadu vrazila do modrého BMW. Náraz bol taký silný, že SUV odhodilo do stromu, ktorý sa vyvrátil a poškodil ďalšie stojace auto Nissan," informuje polícia.

Celkovú škodu predbežne vyčíslili na približne 40-tisíc eur.

Prečítajte si tiež

„Policajná hliadka po nehode podrobila ženu dychovej skúške, pri ktorej nafúkala 1,67 promile alkoholu. Navyše jazdila bez vodičského preukazu. Policajti (ne)vodičku zadržali a previezli na policajnú stanicu," dodáva polícia.

Za volant si žena v takomto stave nesadla prvý krát: „V minulosti sme jej už za alkohol zadržali vodičský preukaz a bola aj právoplatne odsúdená."

Dopravný policajt ženu obvinil z prečinu ohrozenia pod vplyvom návykovej látky, za čo jej môže hroziť trest odňatia slobody až na 2 roky. Do rozhodnutia súdu bude umiestnená v policajnej cele.

Ďalšie správy z domova i zo sveta nájdete aj na Dnes24, Facebooku a Instagrame.

Ďalšie aktuálne témy

OPITÁ VODIČKA POŠKODILA 4 AUTÁ A STROM POLICAJTI JU UŽ RIEŠILI AJ V MINULOSTI Za volant si žena v takomto stave nesadla...

Posted by Polícia SR - Trnavský kraj on Wednesday, June 1, 2022
Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM