Erik Bojničan Rôzne

Opaľovanie môže byť zážitok: Päť miest v Hlohovci a okolí, kde chytať bronz

Nevyužiť horúce letné dni na krásne opálenie sa by bol priam hriech. Hlohovčania majú pritom v meste a jeho blízkom okolí hneď niekoľko miest, kde môžu počas leta chytať bronz. Vybrali sme pre vás 5 z nich, ktoré odporúčame my.

Ilustračný obrázok k článku Opaľovanie môže byť zážitok: Päť miest v Hlohovci a okolí, kde chytať bronz
Zdroj: TASR

Na túre, pri vode či lúke… Aby ste sa však krásne opálili počas leta, vôbec nemusíte chodiť ďaleko od mesta. Aktuálne teploty a slnečné počasie priam lákajú na chytanie bronzu pod rozhorúčeným slnkom. Vybrali sme pre vás päť tipov, kde sa môžete slniť priamo v Hlohovci alebo v jej blízkom okolí.

Hlohovecké kúpalisko

Naše kúpalisko je bezpochýb jedným z naj miest, kde môžete počas letných dní zájsť si skrášliť vašu pokožku. Na lehátku, či len tak v bazéne, stačí si vybrať. Okrem čľapkania sa vo vode môžete čas využiť aj aktívne pri športe alebo si zájsť do niektorého z bufetov.

Pri Váhu „medzi mostami“

Táto lokalita je blízko mestu čo je nespornou výhodou. Stačí prejsť jeden z mostov a nájsť si tiché miestečko, kde si rozbaliť deku. Náš tip je prejsť cez železničný most, kde sa môžete pokochať zámkami zaľúbencov. Medzi mostami síce nie sú žiadne pohostinstvá, kde by ste sa mohli osviežiť, ale na druhej strane je to zárukou toho, že nebudete ničím rušení.

Sedliská, Soroš – Poniklecová lúčka

Sedliská je tá správna voľba pre každého, kto má rád ticho a prírodu. Ich výhodou je, že nie sú ďaleko od mesta a navyše vám ponúknu krásny výhľad na Hlohovec. Ak by sa vás prestalo baviť ležanie na deke, môžete sa chránenou oblasťou Poniklecová lúčka a o prírode si prečítať na tabuliach náučného chodníka.

Zámocká záhrada – lúka pri poliklinike

Zámocká záhrada je obľúbeným miestom relaxu pre všetkých Hlohovčanov už od nepamäti. Výhodou tejto lokality je nesporne malá vzdialenosť od mesta. Ak by na vás bolo slniečka priveľa tieň ponúknu mohutné platany a osviežiť sa môžete aj v pohostinstve, ktoré je hneď za cestičkou.

Štrkovisko v mestskej časti sv. Peter (Peterské bagrovisko)

Štrkovisko v mestskej časti sv. Peter ktoré vzniklo pri ťažbe štrkopiesku je najväčšou vodnou plochou v meste Hlohovec. Z tohto dôvodu ponúka veľké množstvo zákutí, kde sa dá rozbaliť deka a môžete sa nerušene venovať chytaniu bronzu. Hlohovčania vodnú plochu radi využívajú aj na kúpanie počas teplých dní.

Čítajte tiež:

Horúčavy v Hlohovci ešte nepovedali posledné slovo: Veď pozrite, ako vysoko u nás vystúpia teploty!

Pripravené na leto? 5 tipov od hlohovskej profi trénerky pre sexi bruško do plaviek!

Koľko zacvaká dospelý, koľko študent a kto má zľavu? PREHĽAD tohtoročných cien na kúpaliskách v Hlohovci a okolí

Sezóna špekáčikov na čerstvom vzduchu je tu: 3 miesta v Hlohovci, kam si je ísť radosť opekať

Romantika v bazéne pod hviezdami: PREHĽAD, kde v našom okolí je nočné kúpanie

Foto: Ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM