Erik Bojničan Rôzne

Odklepnuté: Hlohovec bude mať Farmárske trhy, prvé už v apríli!

Mestský parlament rozhodol o tom, že v Hlohovci budú Farmárske trhy. Pozrite si presne kedy a kde presne budú!

Ilustračný obrázok k článku Odklepnuté: Hlohovec bude mať Farmárske trhy, prvé už v apríli!
Zdroj: TASR

Poslanci mestského zastupiteľstva na svojom ostatnom zasadaní okrem iného schválili aj VZN týkajúce sa Farmárskych trhov, ktoré sa budú konať v našom meste. Na trhovisko sa už 19. apríla 2016 premení časť Námestia sv. Michala. Trh bude podľa schváleného dokumentu ohradený a označený vstupnou bránou.

Výrobky od výmyslu sveta

Na trhoch by sme podľa mesta mohli dostať široký sortiment, medzi ktorý patria napríklad ovocie a zelenina, orechy, jedlé strukoviny, mak, lesné plody, kvety, priesady, sadenice, ozdobné kry, semená kvetov a zeleniny, syry, jogurty, mäsiarske a údenárske výrobky ale aj pekárenské a cukrárenské výrobky, ovocné liehoviny, bylinkové likéry, pivo z minipivovarov či víno regionálnych pestovateľov.

Medzi ponúkaným tovarom by sme mohli nájsť aj drobné remeselné výrobky, sezónne, úžitkové a ozdobné predmety, hračky z dreva, košikárske výrobky a ostatné výrobky z prútia, peria a kože.

Každý mesiac

Termíny konania Farmárskych trhov sú podľa schváleného VZN dopredu stanovené, prejednané a schválené s nasledovne: 19. apríl, 17. máj, 14. jún, 12. júl, 9. august, 6. september, 4. október. a 5. november. 2016, pričom predajný čas je od 08:00 hod. do 18:00 hod.

Môže vás zaujímať:

Hlohovec opäť zaplaví sympózia chutí a vôní: Chystá sa jarný Fraštacký trh!

Foto: ilustračné

Zdroj: Dnes24.sk
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie na Dnes24.sk
Magazín
Najčítanejšie v regióne
Najčítanejšie zo Slovenska
SLEDUJTE NÁŠ INSTAGRAM